Motorla Ilgili En Ilginç Aniniz Nedir?

mostwanted_57' Alıntı:
:salut: :salut: motorum yokki anım olsun :salut: :salut:

deşme yaramı :salut:
Benimde yok ama anım var arkadaş saolsun buzlu karlı bir günde daha motoru sanayiye götürmüştük(pugeot trekker100cc)arka lastik patlaktı daha hafif olduğumu söyledi ve ben kullandım:)mesafe de o kadar yakın değildi,sonra o da kuıllandı ardından düştü,işin kötü tarafı o motorla kaza yapıp 2-3 ay yoğun bakımda yatmıştı:pr:

10 sene kadar önce acil bi mazot almamız gerekiyodu benzinciden
atladım işyerinin motora arkamda çırak ikimizin arasında 20 lt bidon
70 civarı giderken sağ viraja girdim haliyle çocuk beni tutarken bidon sola doru gidince beni bırakıp bidona yapıştı düşerken
tabi ikimizde yerde bana fazla bişi olmadı ufak sıyrıklar fakat çırak dağaldı
motor durduğunda bir baktım karşımda körüklü otobüsün tampon zor kurtardım valla olay topkapı e-5 te olmuştu sona çocuk abi ne biliiom düşeceğimizi bilsem bidonu tutarmıydım diyerek ağladı
o günden sona artçı aldığımda kıçı başı oynarsa durup bi güzel fırçalıyorum

bi tane daha aklıma geldi hala gülüyorum bu olaya :) 2004 yaz sezonunda alanyada atatürk caddesindeyim motorum bws 100 para çekmek için cadde kenarı bi atm nin önünde motoru parkedip işlem yaparken arkama birisi geldi tabii dikkat etmedim neyse işlemi yaptım paramı cüzdanıma koydum ve motora bindim tam motoru calıstırmak için kontağı sokacagım yere bi baktım kontak yuvasının etrafında syah halka yok moralim bozuldu allah allah nezaman düşürdüm acaba derken bi yandanda kontagı cevırmeye calısıyordum ve arkama gelen o adamın bana birader gözüne kestirdin galıba demesiydi :) kafayı bi kaldırdım benim bws önde duruyor yanlıslıkla adamın motora binmişim renkleri maviydi aksilik işte allahtan adamda espri anlayısı iyiymiş de geçiştirdik olayı ;)

Ilk motorum olan Mondilali almistim sert bir cukurdan gectim dank diye bir ses geldi baktim arkamda uc vida birakmisim aradim taradim bulamadim nerden dustugunu aldim vidalari cebime sanayiye gittim , servisteki cocuk bana soyle bir bakti abi dedi motoru tutan vidalar dusmus nasil becerdin diye sordu.Sok olmustum.

Bir keresindede Antalya meydan kavsaginda eski motorumla giderken arka frene bastim durmak icin kirmiz yanmisti. Frenler bosaldi boyle salak gibi 2 sn daha o hizla ilerledim ve ne yapacagimi sasirmistim ve birden Frank Cakmaktas hesabi ayaklarimi yere yapistirdim durmak icin.Herkez bana bakiyordu bu herif ne yapiyor diye.Ayakkabilarin alti erimisti resmen:mrgreen:

Sıfır motosikletimi aldığımın ikinci günü bi amcayla karşılaştım aramızda şöyle bir dialog geçti:

- Evladım bu 2 zamanlımı?
- Yok amca 4 zamanlı, bu kadar büyük 2 zamanlı olmazki zaten
- O ZAMAN AYARI BOZUK!

dumurrrr.

bi aksam kuzenımı gezdırıyordum kuzenım 6 yasındaydı ozaman. mudanyaya kadar konusarak gıdıyorduk sonra bırden sesı kesıldı burgaz yakınlarında. durdum bı bakım dıe. baktıgımda kuzenım uyumus arkamda resmen bana sarılarak uyuya kalmıs. ogunden sonra kuzenımı gezdırmıyorum. buyusunde gelsın dıe beklıyorum:silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar