))) bizlik bir mevzu var gibi yürekçe abi gelir birazdan
))
En mantıklısı bir tüfek kılıfı ile sırtına çapraz asacaksınHavalı tüfek aldım , evime yakın boş araziler var. Motorla tüfek taşıma biraz sıkıntı çözümü olan var mı acaba ? Tüfeğim stoeger x 20..
demezler mi adama hayırdır hemşerim ne ayaksın sen? sırtında tüfekle dolaşıyorsun diye?
hoş havalı tüfeği taşımak yasal olarak suç teşkil etmez sanırım.
aklıma gelen en iyi çözüm, gitar kılıfına koy gitsin. kenarlarını da gitar gibi kopukle doldur. tak sırtına gez. havan olur![]()
Atlı okçuluk duydumda hocam motosiklet havalı tüfek hiç rastlamadım:silent:
2 tane vidayı sökerek havalı tüfeği 3 parçaya ayırabilirsiniz. Onu da sırtınızda rahatça taşıyabilirsiniz.
Heryerde şu ucuz pompalı tüfekler filan var 300 350 tl yazıyor. Kullanan varmı? Alsak suratımızdamı patlar?![]()
Heryerde şu ucuz pompalı tüfekler filan var 300 350 tl yazıyor. Kullanan varmı? Alsak suratımızdamı patlar?![]()
bende var 200 küsur liralık bişey, "clint eastwood pozu" keserek maden suyu şişesi kırmak için birebir.
Önce ufak kalibreyle başla.Heryerde şu ucuz pompalı tüfekler filan var 300 350 tl yazıyor. Kullanan varmı? Alsak suratımızdamı patlar?![]()
Önce ufak kalibreyle başla.
6,38 başlangıç için idealdir.
Onla bi 10-15 bin atış yaptıktan sonra büyütürsün.
Üstelik bir tek senin değil herkesin hayatı söz konusu.
Bilgisayarımda geçtiğimiz yıllarda gittiğim bir fuarda çektiğim savaşan motosiklet fotoğrafları var.
Eve geçince bulup paylaşayım.
Siz el kadar cep telefonlarınızı koymaya motorda yer bulamıyorsunuz, adamlar 2. Dünya savaşında manyetolu telefonları bağlamışlar motorlara
Tüfeğin makinalısı var onu saymıyorum.
Önce ufak kalibreyle başla.
6,38 başlangıç için idealdir.
Onla bi 10-15 bin atış yaptıktan sonra büyütürsün.
Üstelik bir tek senin değil herkesin hayatı söz konusu.
Bilgisayarımda geçtiğimiz yıllarda gittiğim bir fuarda çektiğim savaşan motosiklet fotoğrafları var.
Eve geçince bulup paylaşayım.
Siz el kadar cep telefonlarınızı koymaya motorda yer bulamıyorsunuz, adamlar 2. Dünya savaşında manyetolu telefonları bağlamışlar motorlara
Tüfeğin makinalısı var onu saymıyorum.