Motorla Havalı Tüfek hobisini birleştiren var mı ?

Havalı tüfek aldım , evime yakın boş araziler var. Motorla tüfek taşıma biraz sıkıntı çözümü olan var mı acaba ? Tüfeğim stoeger x 20..

Atlı okçuluk duydumda hocam motosiklet havalı tüfek hiç rastlamadım:silent:

Havalı tüfek aldım , evime yakın boş araziler var. Motorla tüfek taşıma biraz sıkıntı çözümü olan var mı acaba ? Tüfeğim stoeger x 20..
En mantıklısı bir tüfek kılıfı ile sırtına çapraz asacaksın
tufek_kilifi.jpg

demezler mi adama hayırdır hemşerim ne ayaksın sen? sırtında tüfekle dolaşıyorsun diye?

hoş havalı tüfeği taşımak yasal olarak suç teşkil etmez sanırım.

aklıma gelen en iyi çözüm, gitar kılıfına koy gitsin. kenarlarını da gitar gibi kopukle doldur. tak sırtına gez. havan olur :)

demezler mi adama hayırdır hemşerim ne ayaksın sen? sırtında tüfekle dolaşıyorsun diye?

hoş havalı tüfeği taşımak yasal olarak suç teşkil etmez sanırım.

aklıma gelen en iyi çözüm, gitar kılıfına koy gitsin. kenarlarını da gitar gibi kopukle doldur. tak sırtına gez. havan olur :)

oo yeah Desperado style !

diğer boşluklara da disk kilidi, zincir yağı filan... :mrgreen:

images

Son düzenleme:
ben havalı değil ama normal av tüfeğini ava giderken kılıfında omzuma yan takıp kullanıyorum bütün belgeleri taşıma ruhsatı falan var bir sıkıtı olmuyor arabalarda fazla sıkıştıramıyor.

acr 6.8 den aşağısı kurtarmaz :mrgreen: şaka bir yana ben de airsofta taktım bu aralar kısmet bakalım :)

Heryerde şu ucuz pompalı tüfekler filan var 300 350 tl yazıyor. Kullanan varmı? Alsak suratımızdamı patlar? :)

2 tane vidayı sökerek havalı tüfeği 3 parçaya ayırabilirsiniz. Onu da sırtınızda rahatça taşıyabilirsiniz.

2 tane vidayı sökerek havalı tüfeği 3 parçaya ayırabilirsiniz. Onu da sırtınızda rahatça taşıyabilirsiniz.

Sökme olayı olmaz ya , ayarı kaçar tüfeğin ayrıca tak sök yalama olur. Bi kılıf varda onda sırta çapraz takmak için yerleri yok. Yan çanta demirlerine lastik ipler ile sıkıca bağlayacağım bakalım nasıl olacak.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Heryerde şu ucuz pompalı tüfekler filan var 300 350 tl yazıyor. Kullanan varmı? Alsak suratımızdamı patlar? :)
Önce ufak kalibreyle başla.
6,38 başlangıç için idealdir.
Onla bi 10-15 bin atış yaptıktan sonra büyütürsün.
Üstelik bir tek senin değil herkesin hayatı söz konusu.:)

Bilgisayarımda geçtiğimiz yıllarda gittiğim bir fuarda çektiğim savaşan motosiklet fotoğrafları var.
Eve geçince bulup paylaşayım.
Siz el kadar cep telefonlarınızı koymaya motorda yer bulamıyorsunuz, adamlar 2. Dünya savaşında manyetolu telefonları bağlamışlar motorlara:)
Tüfeğin makinalısı var onu saymıyorum.

Bilgisayarımda geçtiğimiz yıllarda gittiğim bir fuarda çektiğim savaşan motosiklet fotoğrafları var.
Siz el kadar cep telefonlarınızı koymaya motorda yer bulamıyorsunuz, adamlar 2. Dünya savaşında manyetolu telefonları bağlamışlar motorlara:)

p0vG1o.jpg
[/url][/IMG]
Böyle bişey galiba. :) 6.38 i ilk fırsatta denerim.

Benim aklıma deponun üstüne koyup gidondan dışarı doğru uzatma fikri geldi aslında :D Motorlu desperado gibi dolaşırdım :D fakat sonra gidon dönmeyeceği için vazgeçtim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar