MOTORLA GİŞEDEN KAÇMAK

Motosikleti
CBR 125 R 2014
Ağır araç gişesindrn grçiyorum ötmüyor alarm bir defa araç gişesinden giriş yaptım öyle böyle bir ötme yok dedim ne oluyor banka mı soydum :) baktım polisler ileride bekliyor dedim aha şimdi gel derler bakyım kafasını çeviren yok. Pek takmıyorlar o ihlallere zatrn işleride değil :)

valla bayılıyorum bu siteye.

Ben vpn bilgisi istedim diye illegal bilgi istiyorum diye uyarı yiyorum, adamlar ısrarla kaçak geçiş nasıl yapılır onu soruyor ama konu aktif.

sonra forumun cıvkı neden cıktı, yönetim adamına göre muamele yapıyor da ondan cıvkı cıkıyor.i

Kusura bakmayın ama merakımdan sordum,Millet plaka kapatıp gişelerden geçiyor ve gişenin çıkışında neden yakalanmıyor sorum buydu kısacası. SORUM GİŞEDEN NASIL KAÇILIR DEĞİLDİ.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:34 ----------

valla bayılıyorum bu siteye.

Ben vpn bilgisi istedim diye illegal bilgi istiyorum diye uyarı yiyorum, adamlar ısrarla kaçak geçiş nasıl yapılır onu soruyor ama konu aktif.

sonra forumun cıvkı neden cıktı, yönetim adamına göre muamele yapıyor da ondan cıvkı cıkıyor.i

Bu arada sorum şu değil tekrardan söylüyorum siz şuanda kendiniz iftira attırıyorsunuz,merakımdan sordum sadece bukadar çıldırmanıza gerek yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar