Motorla Giderken Köpek Saldirinca Ne Yapmali

MOTORLA GİDERKEN KÖPEK SALDIRINCA NE YAPMALI

Arkaşlar geçen pazar hava güzel diye hanımı arkama aldım taaa Rumeli Kavağına kadar gittik.Çok güzel ve eğlenceli bi gündü.Ancak Sarıyer merkez yolun ortasında 2. viteste ağır ağır giderken orda uyur durumda olan cici köpekçik :jocolor: bize hain bi şekilde daldı.Hoşt moşt derken biraz hızlandım ama oda bizimle birlikte hızlandı bir havlama silsilesi bizde panik yaptık tabi.Baya bi kovaladı az kaldı düşüyorduk karizma falan kalmıycaktı anlayacağınız.

Bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar köpek saldırınca napcaz allah rızası için bilgi lütfen...

Bu hayvanlar motoru ve üstündekileri sevmiyoo yaaa....

+ Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
+ Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.
+ Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
+ Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
+ Şikâyetler için... [email protected]
+****************************************+

hocam bi aalet var köpek kaçıran bi sinyal yayıyo av malzemesi satılan yerlerde var ama cepte taşınacak şekilde. ben araştırıyorum motosiklet üzerine montajı yapılabilen var mı die

Tekme vurmaya falan kalkışmayacaksın bizede oluyor arada sırada hemen çaprazına kaçıyoruz afallıyor oda :queen:

Ayrıca Topici yanlış yere açmışsın. Köpeklerin motor seçimi ile bir alakası yok sanırım. :)

Geçmiş olsun :rendeer:

yaw hızını kesip durma hızına gelince lan adammış bu ne koşuyoz peşinden salak gibi bakışlarıyla daalıyolar genellikle:))

ama arkadaşın köpek kovucusuda mantıklı bi fikir gibi geliyo.bi ses çıkarıyo köpekleri rahatsız eden.karaköyde av malzemesi satan dükkanlarda var.çıkardığı ses düşük frekansta olduğu için sizin duymamanız gerekir ve motorun sesi bu sesi perdeleyemez...motora monte etmek pek iş değil bunu ama ben aldım yardımcı olurmusun diyen arkadaş olursa getirir ben motorun biyerine gizler el altınada bi buton yaparım sizin için...

köpekler iyidir yaw germeyin kendinizi.oynuyo işte çocuklar:) köpek size bişey yapmaz yeterki siz panikleyip kendinize bişey yapmayın.

öncelikle panik yapmayacaksınız, eğer köpek havlamadan önce onu farkettiyseniz mümkünse ona çok yakın geçin ne olduğunu anlayamasın. ama sakın köpeği ezmeyin yazık hayvana. :p eğer bu mümkün değilse normal devam edin havlarsa yine devam edin ama koşmaya başlarsa durun (durunca ne yapacağını görmek için) o havlamaya devam eder fakat bir süre sonra durumun anlamsızlığını farkeder ve susar. siz seyir halindeyken üzerinize atlama veya sizi ısırma olasılığı çok düşük olup köpeğin zeka derecesi ile ters orantılıdır. ama durduğunuzda ne yapacağını bilmiyorum çünkü ben hiç durmadım gazlayıp gittim. o yüzden NO PANIC! :) siz en iyisi köpek görünce yolunuzu değiştirin, garanti olsun :)

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
köpekler iyidir yaw germeyin kendinizi.oynuyo işte çocuklar:) köpek size bişey yapmaz yeterki siz panikleyip kendinize bişey yapmayın.
:cat:

köpek diil ama panik öldürür...dönen tekerlekler ilgisini çeker köpeklerin ...emin olun yüzde 99 ısırma amacı yoktur çok yakınınıza bile girseler yokmuş gibi davranın ısırmayacaklardır hızınız çok düşük bile olsa...anlatılan efsaneleri unutun..tekme atmaya motorun yönünüde ani değişiklikler yapmaya asla kalkışmayın...kendinizi boşu boşuna riske atarsınız...yüzde birlik ihtimal gerçekleşse bile iki adet diş size motordan düşmekten daha fazla zarar vermez...ki bu ihtimal ancak sahipli köpeklerin korumakla yükümlü oldugu bir bahçe vs den geçerseniz olur...

Kobayashi,
Gerçekten soruma cevap olacak güzel bi yorum.Teşekkür ederim :rendeer:

şimdi aklıma geldi;

durun ini motordan.biraz kafasını okşayın bu küçük moladan memnun olup ufka doğru bakın...:)))

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Valla daha 3 günlük motorcu ikene arkamda kızımla bize saldırdı..Nemi yaptık. Alestavardiya nın dediği gibi hemen durdum. Anında kaçtı. Ama artçım paniklediğinden durmuşken düştük.. :p Tabiki hiç bişi olmadı ama ha buda bize ders olsuuun. Köpekten kaçılmayacaaak. Durulacaaakkk.Sevileceeekk. Okşanacaaakk.. :mrgreen:
S&S :rendeer:

bence sen köpeğe daha fazla bağır o senden korksun , şöyle örnek vereyim...

NÖÖLLÜÜÜYYOOOOLAAAAAAYNNNNN HHHHHAAAAAYYYTTTT TTTEEE YYYYÜÜÜÜÜRRÜÜÜÜÜ LAAAAAYNNNNNNNNNNNN. GİBİ....

Forumdan Uzaklaştırıldı
eğer süratın fazla ise tınlama devam et şayet süratın azsa debriyaj kolcuğunu sıkıp acil stop düğmesinden motoru stop et ama hiç panik yapma korkma korktuğun zaman insanların hormonlarındaki değişiklik bizim anlayamacağımız bir vücut kokusu verir bu kokuda köpekleri çıldırtır ve karşı saldırıya geçer köpekler sadece motorun gürültüsüne havlar ve saldırır motor stop edince hemen sakinleşirler ve bu arada köpeği uzaklaştırmaya çalış kendi imkanlarınla sonra bakarsın köpeğin dikkati başka yerde motoru çalıştırıp hızlı bir şekilde olay yerinden kaçmaya çalış baktın köpek gene başladı havlayarak sana koşmaya ozaman motoru tamamen stop et aşağıya in köpeği sakinleştirip ordan gitmesini bekleyecen köpeğin uzaklaşmsı için ben böyle yapıyorum

e_erdun, Bekle , in , sev , gönder hepsi güzelde, acelen varsa her zaman da uğraşamazsın, onun için en iyisi , ondan daha fazla ona bağırmak... :king:

Forumdan Uzaklaştırıldı
valla federal şehir içindeki köpekler pek saldırmıyor motorlarada ama köy yollarında kocaman çoban köpeği saldırırsa :queen: senin o yukarıdaki narayı bile tınlamıyorlar adamın altına korkudan kaka bile yaptırıyorlar valla :queen: ozamanda kelimeyi şadeted getirmeye başlıyon hemen :wiinkk:

amcamın kesın cozumu var kendısınde eskı bır puch var kopeklerden kacması zaten olası degıl 50-60 cm plastık su borusunun ıcıne 1" lık ınsaat demırını yerlestırmıs gıdonun uzerınde tutuyo bı tanesınde denemıs zavallı hayvanın burun falan hasat tabıı :santa: bı daha amcamı gordugu yerde bırak hırlamayı yolunu deıstırıyo :cherry:

beni çok kovaladı yavaşla ve devri arttır motor biraz bağırsın ama motoru yakma :) o zaman yavaşlar hızlanabilirsiniz ama dikkat edin o telaşla biyerlere dalabilirsiniz benim köpeğim de motorlara saldırıyo genlerinde var :pl: genleri bozuk ama yaptıkları sadece peşinizden koşmak ben atlıyanı daha görmedim

Forumdan Uzaklaştırıldı
cobalt' Alıntı:
amcamın kesın cozumu var kendısınde eskı bır puch var kopeklerden kacması zaten olası degıl 50-60 cm plastık su borusunun ıcıne 1" lık ınsaat demırını yerlestırmıs gıdonun uzerınde tutuyo bı tanesınde denemıs zavallı hayvanın burun falan hasat tabıı :santa: bı daha amcamı gordugu yerde bırak hırlamayı yolunu deıstırıyo :cherry:

benımde puch um var ve aynı yontem ıse yarıyo.balıga ıttık bı arkadasla.bı koyden cıkarken arkamıza kotun ıtlerı takıldı.zaten 2 kısısın arkada yuk var hemde bayaa yuk.tam gaz gıtsemde hayvanatlar bızle beraber kosuyolar.yerde sopa aramaya basladım.kenarda kısa bısı gordum.durdum hayvanlar bı afalladı.tut motoru dedım arkadasa ındım kaptım sopayı.ustlerıne gıttım.hepsı kactı bırı bı daha taarruza gectı.bende allah yarattı demedım verdım sopayı.sonra mutlu mesut devam.ama uzuldumde sonradan. :pale: tabı bu her zaman cozum deıl.ancak koy yolunda falansanız bu yontemı deneyın.sehır ıcınde yavaslamanız bıle yetıyo korkuymaya.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar