orman kanunlarında yaşayalım ozaman hepimiz kanun falan dinlemeyelim,herkez birbirini öldürsün ,hatta kan dawası ve töre cinayetleri yasal olsun hakkımızı kendimiz alalım söke söke ,kıra döke ,başka canlılara yaşama hakkı vermiyelim, bencilce tüketelim ama bu durumda bile güçlünün güçlüsü vardır unutmamak gerekir.
Hayvan sewerlerin ortalığı kaldırmak yerine çok sayıda hayırlı işler yaptığını söylemek isterim,mesela en son o ortalığı birbirine sokan hayvansewerler 1ooo tane fidan dikerek egede bir koru oluşturdular,yine aynı ortalığı ayağa kaldıran hayvansewerler ,barınaklara çok sayıda yardım yapıyorlar
aynı ortalığı ayağa kaldıran hayvan sewerler ,lösev kanserli çocuklara ve köyde okuyamayan yoksul köy çocuklarına giysi ve kitap yardımı yapıyorlar..
Bence insanın dünyasının motoru ve yakın çewresi ile sınırlı olması çok üzücü gerçekten eğitim şart bende buna katılıyorum..
Ayrıca suç ,hırsızlık şehri haline gelen istanbulda her apartman bir sokak köpeğini ewlat edinse ona baksa ,acaba hırsız o apartmana girmeye cesaret edermi sorarım size?
O sokağa sokmayan havlayan köpekler aslında sizi bir çok tehlikeden ve hırsızdan koruyor bu yüzden mışıl mışıl uyuyorsunuz yataklarınızda
İnsan nankör yaratıktır demiş ya büyük ler ne güzel demişler..