motorla drift yapabilen varmı?

lastıkler sogukken gazı tam acıp azcık dıreksıno yo verınce oluyor ama sadece ben anlıyorum:) çunku cok az yapabılıyorum

Arka tekerim 280 YTL sizce bunu yapamak icin degermi bizim gibi buyuk cc makinalarda gaza asilsiginda zaten direk arka taraf yalpalar.Yollarda bunu yapinca elime bir sey gecmez bir tek lastikciyi daha cabuk ziyaret ederim.

bende cayır cimende yapıyorum bazen fazla bi zararı olmuyor.. Oldukcada zevkli oluyor...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Mz de yapıyorum da ......Yeni motorumda seri bile kalkmıyorum..Motorum da lastiklerim de yeni.....

Lassada babam yok....Goodyear dedemin diil....Michelinde ortaklığım yok.....:p

valla benim arka teker zaten kabak, bizim ayarsiz iboyla hergun bi yerlere gidiyoruz, eeeee her sabah yola cikarken mecburen bizim evin onundeki sahilden geciyoruz... plaj kumlari yolun bi kismini serpilmis aylardir... o yuzden hergun o yolda giderken bayagi bi drift yapiyorum... cok hosuma gidiyor isterse 10 kere lastik degistireyim... ilk once saga dogru kiriyorum 5-6 metre kaydiktan sonra sola kirip 2 ye geciyorum gazi da acinca yan yan deniz manzarasiyla turlamis oluyorum.... derken motorun kici yanimda oluyor, oyle uzayip gidiyorum, e e e izleyenlerde zevk aliyor bende... hosuma gidiyosa niye yapmiyayim ki?

Motosikleti
Forza250-cygnusL
valla benim arka teker zaten kabak, bizim ayarsiz iboyla hergun bi yerlere gidiyoruz, eeeee her sabah yola cikarken mecburen bizim evin onundeki sahilden geciyoruz... plaj kumlari yolun bi kismini serpilmis aylardir... o yuzden hergun o yolda giderken bayagi bi drift yapiyorum... cok hosuma gidiyor isterse 10 kere lastik degistireyim... ilk once saga dogru kiriyorum 5-6 metre kaydiktan sonra sola kirip 2 ye geciyorum gazi da acinca yan yan deniz manzarasiyla turlamis oluyorum.... derken motorun kici yanimda oluyor, oyle uzayip gidiyorum, e e e izleyenlerde zevk aliyor bende... hosuma gidiyosa niye yapmiyayim ki?

Sen yap tabiiki..Senin lastik 50 60 ytl...
Bizimki 280 ytl....10 tane eskitsem 2800....Sky team parası....:p :p
Acı bize.....:queen: :queen:

ben motorun arkası kayınca toplayacam diye akla karayı seciyom siz neler gösteriyonuz yaww ben yolda zor gidiyom zati allah allah:queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

Sen yap tabiiki..Senin lastik 50 60 ytl...
Bizimki 280 ytl....10 tane eskitsem 2800....Sky team parası....:p :p
Acı bize.....:queen: :queen:

vayyy hocam yeni motor almissin simdi farkettim.... hayirlisi olsun... ne zaman aldin ben niye duymadim...

yok hocam o kadar ucuz degil simdi metzelerden aliyorum Ön arka drifting lastigi 600 civari... uglychild out drifterchild in:queen:
ondan sonra mete hanin etrafinda donecegim hic durmadan basi donecek beni izlemekten...:mrgreen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
vayyy hocam yeni motor almissin simdi farkettim.... hayirlisi olsun... ne zaman aldin ben niye duymadim...

yok hocam o kadar ucuz degil simdi metzelerden aliyorum Ön arka drifting lastigi 600 civari... uglychild out drifterchild in:queen:
ondan sonra mete hanin etrafinda donecegim hic durmadan basi donecek beni izlemekten...:mrgreen:

Başlık bile açmıştım...Saol..Daha iyisi senin olsun....

Panda yavrusunun etrafında 2 tur atsan tekerin biter....Adam o kadar geniş ki?......:queen: :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar