Motorla Domuz Avlamak

Motosikleti
Triumph Tiger 900GT
Yolda bir taşa, küreğe, hayvana çarpmak en beklenmedik durumlar biliyosunuz,
ufacık bir kedi dahi yerle öpüştürür adamı,
3 gün öncesiydi gece 3 falan, izmir foça yolu, karanlık, mıcırlı, bazen tatlı virajlı, dandik bir yol, ama sevilen bir rotadır.

Sağımda duran tepede general edasında bir domuz gördüm, uzakları kesiyor gibiydi, halbuki önünü zor görüyordur kesin,
yoldayken ilk kez karşılaştım, ürperti olmadı değil, hızım 75-80 falan,

herhangi bir hamlesini kaçırmamak adına gözüm ona takılmış 3-5 saniye, tamam atlattık derken benim sağımdan, bir başkası atak yapmış,
azıcık arkadan vursa bacağımı alıp götürecek, azıcık ön tekerden vursa bana takla attırıcak olan sevgili domuz,
tam da kendi canından olacağı yerden koruma demirinden bir gümbürtüyle darbesini yaptı, önce kayaya çarptım sandım, hayvanı göremedim bile,
muhtemel sürü geçişi,

motor güzel bir sendeledi, asla frene dokunmadan kontrolü sağladım şükür ki orda çok ciddi en iyi ihtimalle sakatlayıcı hasar alabilirdim.

sabah çarptığım yerden geçerken etrafıma baktığımda ölüsüne rastladım,
verilmiş sadakamız varmış.

Ondan geçmiş olsun motosikletle çarpıp düşmeden kurtulmak cok düşük bi ihtimal allah korumuş motorunda da fazla bi hasar yok bir domuz çarpmasına göre tekrar geçmiş olsun tekerin düz bassın

Geçmiş olsun. Ağırdır tabi ama ölüsünü kaldırıp bir yere koyabilseydin keşke.

Şimdi başlıkla konu içeriğini çözemedim 3 dakikadır düşünüyorum, motora domuz vurdu desen anlarım, önüne domuz çıktı desen anlarım.. motorla domuz avlamak ? Okuyan seni Avcı sanıcak

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
Bir an konuyu Snappy açtı zannettim.:)Çok geçmiş olsun.

Motosikleti
Triumph Tiger 900GT
Geçmiş olsun. Ağırdır tabi ama ölüsünü kaldırıp bir yere koyabilseydin keşke.

Yol kenarına savrulmuş zaten orda kimseye zararı olacağını sanmam.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:46 ----------

Şimdi başlıkla konu içeriğini çözemedim 3 dakikadır düşünüyorum, motora domuz vurdu desen anlarım, önüne domuz çıktı desen anlarım.. motorla domuz avlamak ? Okuyan seni Avcı sanıcak

Valla kardeşim azıcık düşünürken espri olsun istedim, işin aslı motora domuz çarpması.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:48 ----------

ne sucuk çıkar ondan ha

Snappy senin tahtında gözüm yok sucuklar senden :D

Dostum bana pek inandırıcı gelmedi domuzu nekadar zor öldüğünü biliyorum.motorunun o hale gelipte düşmemen çok iyi.

Motosikleti
Suzuki burgman 200
Bir gun armutludan cinarcik a giderken ilerde yolun kenarında bir karalti görmüştüm. Dedim o koca kaya nasil gelmis oraya sonra yaklasinca kocaman bir domuz leşi oldugunu gördüm. Allah yolda kimseyi canlısıyla karsilastirmasin 😀

Geçmiş olsun. aslında motorun darbesiyle ölecek bir hayvan değildir domuz. Eceli gelmiş demek ki :)

Son düzenleme:
Motosikleti
Triumph Tiger 900GT
Domuz sana pusu mu kurdu yoksa sen domuza odaklanıp onun üstüne mi gittin anlamadım

Sürü geçişi olması yüksek ihtimal çünkü birkaç tane daha vardı yolda, ben normal yolumda giderken sağ tarafımdan çarptı ve epeyce sarstı.
Boyutlarına bakılırsa henüz çok büyümemiş gibi görülüyor, onu görmüş olsam belki de daha çok panik yapabilirdim, sonuçta ne zaman nereye fırlayacağını anlamazdım karanlıkta.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:29 ----------

Dostum bana pek inandırıcı gelmedi domuzu nekadar zor öldüğünü biliyorum.motorunun o hale gelipte düşmemen çok iyi.

Düşmememin tek sebebi koruma demiri, demir olmasa bacağımı kırardı çok rahat ve kontrol sağlayamazdım.
o cüsseyle motor bloguna doğru çarpmış olsa etkisi fazla olurdu, altıma sıkışabilirdi, biçok senaryoya açık bi olay, kesin yapışırdım yere, koruma demirinin yüzey alanı çok fazla olmadığı için ters orantılı olarak yüksek basınçta sert bi darbe aldı ve kenara savruldu diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Ben geçen sene likya yolunu yürürken bir tanesi saldırma teşebbüsünde bulunmuştu bir tanesi de üstümüze doğru kaçmıştı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar