- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Evet sevgili mt üyeleri
Bu güne kadar bu siteden çok şey öğrendim
Sizlerden okudklarımla motor hakkında gerçekten hiçte azımsanmıyacak şeyler öğrendim
Yeri geldi tatıştık kavga etiik
yeri geldi aynı yola baş koyduk
Çok mükemmel birkaç insan tanıdım
Ve hiç ayrılmayı düşünmüyoruz ki bu gün bu mesajları çekmemizin sebebide bu birlikteliğin ne kadar güçlü olduğunu herkeze göstermek ve örnek olmak
Bu zamana kadar bir çok gezi düzenledik ve sizlerle bunları paylaştık
İstanbul mt yi sürekli aktif tuttuk
Artık gidiyoruz çok değerli necdet abimizi ihraç etmeleri buna tetikleyici bir etkendir. Belkide bu sitede ihracı hak edecek en son kişidir kendisi
Sonuç olarak gerçekten motor sevgisi ve dostlarımla bütünlüğümüz adına artık burda kalmayız
ELVEDA MT:king: :king: :king: :king: :king: :king: :king: :king: :king: :king: :king: :king: :king: :king:
Bu güne kadar bu siteden çok şey öğrendim
Sizlerden okudklarımla motor hakkında gerçekten hiçte azımsanmıyacak şeyler öğrendim
Yeri geldi tatıştık kavga etiik
yeri geldi aynı yola baş koyduk
Çok mükemmel birkaç insan tanıdım
Ve hiç ayrılmayı düşünmüyoruz ki bu gün bu mesajları çekmemizin sebebide bu birlikteliğin ne kadar güçlü olduğunu herkeze göstermek ve örnek olmak
Bu zamana kadar bir çok gezi düzenledik ve sizlerle bunları paylaştık
İstanbul mt yi sürekli aktif tuttuk
Artık gidiyoruz çok değerli necdet abimizi ihraç etmeleri buna tetikleyici bir etkendir. Belkide bu sitede ihracı hak edecek en son kişidir kendisi
Sonuç olarak gerçekten motor sevgisi ve dostlarımla bütünlüğümüz adına artık burda kalmayız
ELVEDA MT:king: :king: :king: :king: :king: :king: :king: :king: :king: :king: :king: :king: :king: :king: