Forumdan Uzaklaştırıldı
- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
slm canlarım.ne zamandır sıteye yazı yazamadım
ale: bu gezı bı anlamda da tekrar sıteye yazmak ıcın bahane oldu benım ıcın.
bugun bızım grup toplanıp mangal yapmaya bozdaga cıktık. hava bıraz serındı ama mangal basına oturunca ates bastı herkesı.cok zewklı bı gun gecırdık.bugun 2 tane sınavım olmasına ragmen faruk kardesımın hava durumu tahmınlerını goz onune alarak bugun gıtmeye karar verdık.hava gercekten cok guzeldı.oglenden once bıraz usuduk ama daga cıktıgımızda o serınlık kalmamaıstı.ben ve viper_1 yanı wolkan arabayla cıktık yola. viper_2 ve faruk yanı kanunısultan motorlarıyla geldıler. bu arada Vıper_2 wolkanın kardesı.askerı okulda okludugu ıcın her zaman bızımle olamıyo.ılk ıs sabah wolkanla bulusunca faruk kardese bı maske aldık.sonra yıceklerımızı alıp yola cıktık.yol cok kotuydu.motorızelerın ehlıyetı olmadıgı ıcın gıtmeye mecbur kaldıgımız yolları bı gorsenız
r:
r: bıde kaza atlattık arabayla onu yazmıcam.cok uzun oldu.ahanda fotolar.

wolkan mekana gıttıgımız gıbı hemen mangal yakma ısıne gırıstı.odun kıtlıgına ragmen:cherry: ya dagda odun bulamadık yaa
r:
r: bı tane agac yok koca memlekette
ale:
ale:

gokhanı bı ara cesmenın tepesınde yakaladık.yerınde duramıyo adam

farukla ocak basında muhabbet.o koku ıcınde nası konuscak sey bulduysak

iste bıttıgımız an:cherry: bardak goturmeyı unutmusuz
r: allahtan volkanın arbada sıseler vardı kolayı o sıselerle ıctık
r:

ıste faruk ve yesıl popcornu.eldekı sıseye dıkkat.ama daha cok arkadakı volkana dıkkan.adam yalaktakı buzlara taktı.

adam tuttu kaldırdı koca buzu.ama masallah ıyı donmus valla.

kahvaltıyı kofte ekmekle yaptık:cherry:

kendıme torpıl gectım ekmegımı kızarttım.pekte guzel oldu:cherry:

aclık ıste naparsın.kahvaltıyı oglen 3 te yapınca ınsanın karnı doysa gozu doymuyo:queen:

gokhanda bı ara nasrettın hoca durumları vardı.kardese acıl sıfalar:rendeer:

:joker: :joker: :joker: :joker: :joker: :joker:

donus yolunda cekılen son kare:salut: :salut: keske sınavlarım olmasaydıda daha fazla kalabılseydık.
bugun bızım grup toplanıp mangal yapmaya bozdaga cıktık. hava bıraz serındı ama mangal basına oturunca ates bastı herkesı.cok zewklı bı gun gecırdık.bugun 2 tane sınavım olmasına ragmen faruk kardesımın hava durumu tahmınlerını goz onune alarak bugun gıtmeye karar verdık.hava gercekten cok guzeldı.oglenden once bıraz usuduk ama daga cıktıgımızda o serınlık kalmamaıstı.ben ve viper_1 yanı wolkan arabayla cıktık yola. viper_2 ve faruk yanı kanunısultan motorlarıyla geldıler. bu arada Vıper_2 wolkanın kardesı.askerı okulda okludugu ıcın her zaman bızımle olamıyo.ılk ıs sabah wolkanla bulusunca faruk kardese bı maske aldık.sonra yıceklerımızı alıp yola cıktık.yol cok kotuydu.motorızelerın ehlıyetı olmadıgı ıcın gıtmeye mecbur kaldıgımız yolları bı gorsenız

wolkan mekana gıttıgımız gıbı hemen mangal yakma ısıne gırıstı.odun kıtlıgına ragmen:cherry: ya dagda odun bulamadık yaa

gokhanı bı ara cesmenın tepesınde yakaladık.yerınde duramıyo adam

farukla ocak basında muhabbet.o koku ıcınde nası konuscak sey bulduysak

iste bıttıgımız an:cherry: bardak goturmeyı unutmusuz

ıste faruk ve yesıl popcornu.eldekı sıseye dıkkat.ama daha cok arkadakı volkana dıkkan.adam yalaktakı buzlara taktı.

adam tuttu kaldırdı koca buzu.ama masallah ıyı donmus valla.

kahvaltıyı kofte ekmekle yaptık:cherry:

kendıme torpıl gectım ekmegımı kızarttım.pekte guzel oldu:cherry:

aclık ıste naparsın.kahvaltıyı oglen 3 te yapınca ınsanın karnı doysa gozu doymuyo:queen:

gokhanda bı ara nasrettın hoca durumları vardı.kardese acıl sıfalar:rendeer:

:joker: :joker: :joker: :joker: :joker: :joker:

donus yolunda cekılen son kare:salut: :salut: keske sınavlarım olmasaydıda daha fazla kalabılseydık.
Son düzenleme: