Motorize Zabıta (Eskişehir)

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ,
1 mayıstan itibaren yeni bir uygulamayla , ZABITA'ları MOTORİZE hale getirdi...

Burası TÜRKİYE :
Bu motosikletin sorumlusu , zabıta arkadaş : EHLİYET SINAVINA GELMİŞTİ. :silent: :silent:
SINAVA KENDİ MOTORUYLA (BU MOTORLA)GİRDİ / GİTTİ...
BU GÖRÜNTÜYÜ ORADAN ALDIK.:silent: :silent:

200520060037mf.jpg

200520060049oc.jpg

200520060052kl.jpg

abiler noluo yaff polisler bitti bi de başımıza zabıtalar mı çıktı.Bunlar da aynı polisler hatta polisten bile daha beterdir.Ceza yazmaya geldimi iki şakşak bi imza tamam.Ama senn motoru çalsınlar phhhhhhh oralı bile olmuolar.Göreseler bile şerefzler

la nere ara cektin bu fotoyu bide postacı vardı onuda cekseydin keşke ayrıca bu zabıta arkadasda şak şak cılarını getirmis bi zabıta arabası ve icinde bi araba dolusu zabıta vardı :D

işte türkiyem ,adam bu güne kadar kullanmış ehliyetsiz ama develt görevlisi ya alması gerekiyor onada kendi motoruyla gelmiş. zaten bunlar motoru işin dışında da kendi malları gibi kullanıyorlar. eve gidip gelirler felan. bu arada ucuz bi motor almak yerine nedir devlette bu marka ve pahalılık merakı piaggio bmw felan anlamış değilim. sona havalrından geçilmiyo..

muritu kardeş aynen hatta kat ve kat sana katılıyorum.Bu zihniyetle bu gösteriş Türkiye'siyle ancak ve ancak tuvalete gideriz.Ordada zaten bi iş beceremeyiz :D
sonumuzda hayırlısı

vallahı volkan abı senden de bişey kacmıyo
:queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

basaran86' Alıntı:
muritu kardeş aynen hatta kat ve kat sana katılıyorum.Bu zihniyetle bu gösteriş Türkiye'siyle ancak ve ancak tuvalete gideriz.Ordada zaten bi iş beceremeyiz :D
sonumuzda hayırlısı

teşekkürler başaran..
biz birlik olup bir bilinç olur-şturabilirsek ancak belki sesimizi duyurabiliriz.
umarım,inş buda olur.görecekmiyiz biz o günleri, yokmu bi müjdeli haber bana..

cumartesi gunu bende oradaydım sınava girmek için....
ve bu zabıtayla aramızda gecen konuşma...

m:abi bu kaç cc?
zabıta:ne biliyim ben ya biniyoruz işte...
m::silent:

birde postacı vardı o da ehliyetsiz..ve sınava girmek içi beklerken yaklaşık 1 saat motoru çalışır halde bıraktı kendide yanındaydı...

artık dayanamadım sordum..

m:abi 1 saattir çalışıyo ya yazık değilmi durdur şunu.
postacı:çalışsın ya...
m::silent:

umarım bu forumu takip ediyorlardır..
burdan onlara mesaj yollayım..
devletin malı deniz yemeyen pig...zihniyetine sahip 2 insanda bu hafta içi motor ehliyetini alıyorlar...

zihniyet deişmedikten sonra bu ülke bi yere gitmez..
kudurdum bak gene dialoğunuzu okuyunca murat..
bazen kendimi "sıcan adam"karikartür karakterine benzetiyorum,
dayanamıyorum yanlışlara dayanamıyorumm.

abi ne küfürler ettim orda ah bi duysan..
gün yüzü görmemiş küfürler ettim yemin ederim ki..
o kadar sinirlendim o heriflere..
gerçekten o motor çalışırken benim motorumun benzininin bittiiğini hissettim düşünün artık arkadaşlar..

Motosikleti
Cbf 150
Bi eskişehirli olarak Eskişehir Belediyelerini.. Bil hassa Büyükşehir belediyesini kınıyorum.::angry2:: Kınıyacak daha cok mevkii varda yazmaya gerek yok zaten belliler.. Olan vatandasa olsun.:farao:

adam ehliyet aldı diye suçlu mu oldu şimdi. bu sitede ehliyeti olmayan 100'lerce adam var. herkes once aynaya baksın

richy' Alıntı:
adam ehliyet aldı diye suçlu mu oldu şimdi. bu sitede ehliyeti olmayan 100'lerce adam var. herkes once aynaya baksın

kardeş sen bizi yanlış anlamışsın..
biz ehliyet alan adamı suçlayacak kadar moron değiliz!!!!
sadece bu motoru,devlet bunların altına ehliyetsiz olduklarını bile bile verdi ve allah bilir ne zamandır böyle kullanıyorlar bu motorları...
ama vatandaş ehliyetsiz kullansa 600ytl cezayı yazıveriyorlar...
ayrıca o motorların benzin parası senin benim cebimden çıkıyor..
onun için ben onların o motorlarla zırt pırt oraya buraya gitmelerine karşıyım biraz daha duyarlı olmaya davet ediyorum..
şimdi anladın mı neye kızdığımızı??
adalet kanun hak hukuk bunun neresinde söyle bakalım....

dostum başlığı açan arkadaş motorize ekiplerin 1 mayıstan itibaren başladığını yazmış. Zabıtalarda en erken kurs dönemine yetişmişler herhangi bir gecikme yok. Yani mart ortalarında kursa yazılıp 22 nisanda yazılı sınava girmişler. gecen h.sonu da direksyon sınavına. Burda hatalı olan sadece motorize uygulaması 1 mayısta degilse 1 haziranda başlayabilirdi böylece hepsi A2 sahibi zabıtalarımız olurdu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar