Motorize dergisine ne oldu?

Bilen, bilgisi olan varmı? Ne oldu Motorize'ye? İki ay mı oldu çıkmayalı. Zaten dergi azdı buda giderse ne kaldı geriye?

En son haziranda almıştım.Kapandı galiba.Geride motorbike kaldı.O'da olsada olur olmasada.Piyasada iyi bir derginin eksikliği var.Umuyorumki medyamız el atar yakında.

banro nerelerdesin yav, özlettin kendini.
motorize dergisi sanırım rahmetli oldu.özellikle tipsiz mankenleri kapağa koyup bide içerde bunları tanıtması yüzünden çok fazla eleştiri aldı.sanırım elemanlar "eytere beah!" deyip kapattılar :cherry: kardeşim burası las vegas değilki, biz motorlara aşığız zaten, hatun resmine ne gerek?

Buralardayım.Senin tatil galiba suya düştü.Yeni motoruna mı kıyamadın yoksa. :tongue:

yok be yav ne kıymayacam, kendi keşfettiğim tepeciklerden uçuş eğitimi bilem yapıyom :farao: ama asfaltta kullanımı zor hele üstündeki cros lastikleri ile!
dediğin gibi tatil suya düştü.böyle bir seyahate çıkarsam muğla'ya gelmeyen dombilidir. :bounce:

oytun kardesim... o dergi yalan olduu :) en sonunda motosiklet net die biz dergi cıkarıcaz bi sponsor bulsak :) bu arda yeni makine almıssın? hayırlı olsun ne aldın ?

Valla aslında fena fikir değil. Şu askerlik işi bitse bende yardımcı olurum hani. Benim henüz motorum yok ne yazıkki. İkiteker'de bir adaşım var belki onunla karıştırıyor olabilirsin. :pr:

dergimi yapıcaaz heyt beah :mrgreen: ben test sürüş pilotu olurum size yardım için :cherry: :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar