Bilgisayar Uzmanları
Selam ben bilgisayar uzmanlarından Sedat.
Ulaşım bilgilerini isteyen kişiler olduğunu gördüm.
Telefonumuz 444 0 397. (İstanbul dışı 0216 çevirmesi gerekir)
Aslında şu an sadece İstanbul sınırları içinde servis vermekteyiz.
www.bilgisayaruzmanlari.com da web sayfamız.
Hizmetimiz ve işleyiş hakkında bilgi almak isteyen olursa bize bu bilgilerle ulaşabilirsiniz.
Sadece teknik destek değil, bilişim danışmanlığı da yapmaktayız. Buna ek olarak ürün satışımız da bulunmaktadır. (8800'ün üzerinde farklı marka ve kategoriye ait ürün bulunmaktadır)
Çok fazla sorulan bir soruya direkt cevap vermek adına şunu da söyliyeyim ki şirketimiz bir holding veya kurum, kuruluşa ait değildir. Tamamen bir şahsa ait özel bir şirkettir fakat güvenilebilirlik açısından referanslarımız oldukça geniştir. Aklınızda herhangi bir soru işareti kalırsa arayıp merakınızı giderebilirsiniz.
Hepinize iyi günler dilerim
(Bu arada motorlarımız Honda CBF 150)
Bilgisayar Uzmanları
Sedat ÖRSEL
Selam ben bilgisayar uzmanlarından Sedat.
Ulaşım bilgilerini isteyen kişiler olduğunu gördüm.
Telefonumuz 444 0 397. (İstanbul dışı 0216 çevirmesi gerekir)
Aslında şu an sadece İstanbul sınırları içinde servis vermekteyiz.
www.bilgisayaruzmanlari.com da web sayfamız.
Hizmetimiz ve işleyiş hakkında bilgi almak isteyen olursa bize bu bilgilerle ulaşabilirsiniz.
Sadece teknik destek değil, bilişim danışmanlığı da yapmaktayız. Buna ek olarak ürün satışımız da bulunmaktadır. (8800'ün üzerinde farklı marka ve kategoriye ait ürün bulunmaktadır)
Çok fazla sorulan bir soruya direkt cevap vermek adına şunu da söyliyeyim ki şirketimiz bir holding veya kurum, kuruluşa ait değildir. Tamamen bir şahsa ait özel bir şirkettir fakat güvenilebilirlik açısından referanslarımız oldukça geniştir. Aklınızda herhangi bir soru işareti kalırsa arayıp merakınızı giderebilirsiniz.
Hepinize iyi günler dilerim
(Bu arada motorlarımız Honda CBF 150)
Bilgisayar Uzmanları
Sedat ÖRSEL