2019 dan beri teknotakip kullanıyordum, uygulamayı değiştirip içine edene kadar.
Turuncuyu çok övüyorlardı bende sitelerinden talep oluşturdum, yarım saat geçmeden iletişime geçtiler. Kendilerini tanıttılar, servislerini, yazılımlarını anlattılar. Hatta nerden daha uygun fiyatlı alabileceğimi whatsapp tan link attılar. Satıcılar kendi komisyonlarından kısarak daha uyguna satabiliyorlarmış.
3 aylık daha teknotakip varken 24 aylık turuncuyu aldım. Montajını kendim yaptım, eli bu işlere yatkın olan biri için çok kolay. Montaj için gerekli sigorta soketi ve makaron göndermişler yanında. Buzer ve uzaktan stop kullanmayacaksanız 3x0,75 1metre kablo yeterli geliyor.
Hareket hassasiyetini ayarlayabilmek çok iyi. Telefon araması bildirimden daha hızlı geliyor. Uzun süre hareket algılanmazsa güç korumaya geçiyor ve büyük bir hareket olmazsa bildirim gelmiyor. Otoparkta 2-3 gün yattığında kedi falan çıkarsa bildirim almıyorum.
Uygulama arayüzü gayet basit, anlaşılabilir yapılmış. Alarmları açıp kapatmak kolay. Sadece alarm hassasiyetini kontak açıkken yapabiliyorsunuz.
Geceleri kapalı otoparkta gündüzleri işyerinde camdan bakınca görebildiğim için sesli alarm takmadım. İçinden çıkan şemada tüm bağlantı tiplerini anlatmışlar.
Ben başarılı buldum.