Motoredline Ekibi Lüleburgaz - Tekirdağ Gezisi 8/11/2008

Şİmdi.. En başından Herkesin dediği Gibi Güzel Gezi olmuş diyebilirim Fakat; Şunları da Eklemeden Edemicem.. Özer Sen bari Ben Bİliyosun Dostum.. Onca Muratlıdan Geçtiniz.. insan bi haber verir yani.. Geçiyoruz Gidiyoruz Falan Der..:silent:

Yok akşam Vakti Dükkanın Önünden Geçtiniz Benim.. Sonra Motorla Geçtim sizi saatin orada hatta molaa vermiştiniz gördünüz mü görmediniz mi bilemem ama sen motoru tanıyorsun en azından .. İnsan Bi Ulaşır.. Yok bi dahakine yine gidebiliriz demişsiniz yine giderseniz Haberim olmassa Mekanın önünden geçerken Tekerleklerinizden Vurucam:mrgreen::mrgreen::p

güzel bir gezi olmuş cbf 150 de parlıyor hani,
güle güle kullan arkadaşım,inşallah lüleburgaza gelince tanışırız.

Tabii tanışırız . Zaten cbf 150 fazla yok buralarda :salut: Yanlız hissediyorum kendimi :p

@By_StaR

Abi madem bizi gördün gelseydin yanımıza ? :cyclopsan

Son düzenleme:
Muratcan Motoreun hayırlı olsun. Bence de cok dogru karar germişşsin alır almaz gezilere katılmkada... Allaha kaza bela ve hırszılareın serrinden korusun hepimizi....

Amin. Çok korkuyorum böyle birşey gelirse başıma diye. Hiç gözümün önünden ayırmıyorum motorumu. Bu hırsızların Allah belasını versin. İnsanlar o paraları biriktirmek için neler yapıp ucu ucuna denk getirip motosiklet alıyorlar kendilerinden bile sakınıyorlar sonra gel sen onu çal. Allah'larından bulsunlar

çok güzel gezi olmuş arkadaşlar bak şimdi tekirdağı özledim bnm memleketim bidaki yaza bnde gelirim inş motorla :wiinkk:

:pvatana ve mıllete hayırlı olsun kardes nıce gezılere :D

Tabii bekleriz. Tekirdağ güzelde o sokakların birleştiği yollar biraz tehlikeli. Heryerden araç çıkabiliyor.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Motorun hayırlı olsun kardeşim,motor dediğin yol yapandır mevsim şartlarına bakmadan seni gitmek istediğin yere götürendir.Elinize tekerinize sağlık, bu arada tekirdağ köftesi yemeyeli 17 sene oldu,rampa bir caddede bir bar vardı ordada muhteşem bir cinfizy içmiştim.Denizcilik yaptığım yıllarda tekirdağ limanına çok gidip geldim

:rendeer:Hayırlı olsun.Allah kazasız sorunsuz kullanmayı nasip etsin.Bu gün bir cbf gördüm burada.Aynı seninki gibiydi.Çok kalıplı duruyor.Çok güzel.

Teşekkürler. Gerçekten kalıplı. Yokuşlarda geri geri çıkmak zor oluyor ama . Alışıyoruz

güzel gezi olmuş.bu arada o diğer motorlardan ck 125 i kullanma fırsatın oldumu. nasıl bi motor sence muratcan7

Kullandım yorumlarım var ama işe geç kalıyorum. Gitmem lazım müsait olunca paylaşırım.

Öncelikle kmyco ck , diğer çin işi motosiklerden kat be kat daha iyi olduğu aşikar. Kanuni windy den çok daha iyi bir devirlenme ve vites geçişleri var.
Frenleri oldukça iyi. Viteslere tekrar değinmek isterim çok sessiz geçiyor. Ama cbf 'deki vites göstergelerine alışmış olmam kullanırken biraz zorladı beni.
Yol tutuşu iyi ama yan rüzgarlarda çok savruluyor. Oturuş pozisyonu rahat . Atik bir motor.
Ve oldukça sağlam. Ferhat abi biraz hor kullanmmış. Pek bakımlarınıda yaptırmamış ama buna rağmen motorda sorun yok. Rampalarda sorunsuz düz yolda tatmin edici hızlarda seyir alabiliyor. İki kişi çekiş düşüyor.

Eksik yanları. Titreşim oldukça fazla. Özellikle arkadaki artçı için uzun yolda sorun yaratabilir. Benzin göstergesi yok. Büyük bir eksik.Gündüz kullandığımdan farları test edemedim. Ama gece dönüş yolunda gayet stabil gittik.

0 fiyatı ne kadar bilmiyorum. 2,500 civarlarında sanırım. Benim cbf 3650. Şahsi görüşüm.

Eğer alabiliyorsan tabiiki cbf al. Ama kymco baktığına göre sana motora iyi bakmanı servislerini aksatmamanı rodajı iyi yapmanı öneririm.

Ama ikinci el bakarsan 2500 - 2600 ytl ye düşük km'de cbf 'ler var.

Karar senin.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar