Motordan iyi anlayan birisi lazım bana

Motosikleti
Honda Forza 250 (2026)
Hava filtresi orjinal filtresi zaten 3000 de değiştirmiştim onu gene orjianliyle.Filtreden değil.Çünkü öyle bir performans düşüşü değil bu motor aksamıyla ilgili çünkü motorun seside kabalaştı.

Motorun sol arka alt tarafında kayışın içinde bulunduğu yeri ellediğimde eskisine nazaran fazla olanbir titreşim var ve ses onun içinden geliyor.Hafif çınlama sesiyle yükses bir sesin karışmış hali.

Krankta kasnaklarda yada debriyajda bir sorun olabilir mi?

Son düzenleme:
my.php
[/URL][/IMG] bu resme bak burda sübap ayarının yapıldığı yeri gösterdim

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sübapların vuruyo işte git motorcuna haletsin.::cekic::

Motosikleti
Honda Forza 250 (2026)
Yani motorda aşınma,silindir sorunu,krank sorunu,kilitleme olayı gibi bir sorun yoktur dimi motor hocası.

bak dostum bende senin gibiydim hiç birşey bilmiyordum motor hakkında ama hevesliydim ve bir çok şeyini öğrendim ama nasıl öğrendim sence ? işte o resimdeki motoru sökerek yapamazsam diye hiç düşünmeden motoru indirdim o resimde gördüğün herşeyi ben değiştirdim tabiki bu sitenin çok faydasını gördüm arkadaşlar yardımcı oldu bende sürekli araştırdım google dan scooter motor tamiri ile ilgili herşeyi araştırdım yani özet olarak meraklıydım yapamam demedim araştırdım ve motorumun bir çok parçasını yeniledim sende yaparsın ama biraz beceri ve alet takımı lazım

Motosikleti
Honda Forza 250 (2026)
Lokma takımım var onun dışında tornavida,çekiç,alyan takımı,ingiliz anahtarları gibi şeyler mevcut bende.

dede senin motorun asya motor 125 t mi şu klasik görünümlü olandan.

Son düzenleme:
valla kardeş o çakmakta işe yarıyor motor tamir ederken kimse dikkat etmedi bi sen ettin ha helal olsun valla dikkatli motorcu

evet nostalji modeli

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar