Ya benim motorumla ilgili bikaç problemim var.Öncelikle motorumu tanıtayım.Motorum Mondial 125 RT Scooter.Motorumu Temmuz 2008 de sıfır aldım.İlk.2000 km çok güzeldi yağlarını zamanında değiştiriyordum.Hele bir aralar 5lt depoyla 180 km yol yaptım yani baya bir az yakıyordu.Sonra 2000 kmden sonra İstanbul'a geldim Zonguldak'tan binerek ve yolda hiçbir sorun çıkarmadı.Kazasız belasız geldim.Motorum 3.000 ' e gelince gene bakımlarını aksatmadım.3000.kmde buji,hava filtresini değiştirdim.Motor fazla yakmaya başladı yeni bir depoyla 120 km yapar hale geldim.Motor 4000'e gelince sıkıştırmaya başladı çekişi yavaşladı.Bu durum beni baya rahatsız etti.4500 de bakıma götürdüm servise kayışı değiştirdim bujiyi değiştirdim NGK Japon buji taktırdım,japon kayış taktırdım,debriyaj bilyelerini değiştirdim 6 adet.Yağını zaten sürekli değiştiriyorum her 750 km'de bir.Fakat motor gene düselmedi hatta gün be gün kötüye gidiyor.Eskisi gibi değil.Özellikle hızlanmada zorluk yaşıyor ve motorda gürültü çok artıyor.Motorda 6 ay önce 105 yaptığımı biliyorum şimdi 80'e zor geliyor.Bazen kız arkadaşımla iki kişi biniyoruz yani İstanbul'a gediğimden beri 2 kişi bindim bir çok zaman.İki kişimi motoru yıprattı acaba.Ama 2 kişi binerkende hiç zorlamadım.Motoru yormamaya çalıştım.Benim ne yapmam lazım?