Motordan gelen ses ?

Motorla giderken 7 bin devire geldiğimde bi acaip ses geliyor boşta bile sonra kesiliyor her viteste bu ses var ne yapmam lazım sadece 7 bin devirde yapıyor önceden yoktu ne yapmam gerek motor cbr 125.

motora zarar vericek bişey değildir dimi abi yeni aldım motoru korkuyorum .

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:16 ----------
sesi duyan var mı :D

abi go pro felan olsa video çekicem ama olmadığı için giderken çekemedim

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
motora zarar vericek bişey değildir dimi abi yeni aldım motoru korkuyorum .

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:16 ----------

abi go pro felan olsa video çekicem ama olmadığı için giderken çekemedim

telefon ile çek, yani bir arkadaşın yol kenarında beklesin ve sende yanından 1. vites 7 bin devir ile geç yada 1. vites 7 bin devir tahminen 30 km hızla gidersin yani arkadaş yanında koşsa da olur :p

benim motordan da ses geliyor ama dediğim gibi sesi duyulmalı, kim bilir ne sesi o?

telefon ile çek, yani bir arkadaşın yol kenarında beklesin ve sende yanından 1. vites 7 bin devir ile geç yada 1. vites 7 bin devir tahminen 30 km hızla gidersin yani arkadaş yanında koşsa da olur :p

benim motordan da ses geliyor ama dediğim gibi sesi duyulmalı, kim bilir ne sesi o?

https://www.youtube.com/watch?v=Sw3Iv5T5uaA 2 ile 4 saniye arası gazı kesince ses geliyor hafif zırt zırt diye o ses abi şimdi tam basamadım saat geç komşular bağırıyor diye umarım duyarsın.

2.viteste çok bariz ses çıkarıyor abi

Motosikleti
Forza 250
Grenajlardan zırıltı geliyor gibi geldi. Ters bi ses duyamadım.

O arada duyulan ses plastiği sürtme zırıltısı gibi geliyor, rıv diye. Karenaj olabilir evet. Gazı verip bakmak lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar