motordan gelen ses ?

ses normal gibi bende bugun konu acıcaktım rölantide motordan gelen ses diye

Evet arkadaslar su gaza dokununca cikan ciliz bu ses var nedir o bilen yokmu. Tiz ses

Aynen ole kardesim bazen gelmedigini farkediyorum. Ama cogu zaman geliyor ses supaplardan geliyor diyorsun yani garantisi yok kendim yapabilirmiyim

Kendin zor ayari tuturamaya bilirsin daha buyuk sikinti cikar sonra bi motorcuya gotursen 20 lira yapiyolar zaten yarim saatte yapar cok ses yapmiuosa ama goturme subaplar illaki ses yapar isininca yag olarak yazin 15 50 kullan yagdanda yapar iince yagdan dolayi havalar sicak inceliyo cunku yag

Kendin zor ayari tuturamaya bilirsin daha buyuk sikinti cikar sonra bi motorcuya gotursen 20 lira yapiyolar zaten yarim saatte yapar cok ses yapmiuosa ama goturme subaplar illaki ses yapar isininca yag olarak yazin 15 50 kullan yagdanda yapar iince yagdan dolayi havalar sicak inceliyo cunku yag

Bu arada ses rolantide gelmiyor ama sadece gaza basinca geliyor.

benim bildigim bu ses debriyaj tasından geliyor cunku benim motordada rolantide aynı ses var fakat bostayken debriyajı cekince gelmiyor birde debriyajı cekip dene normal bir ses tum cbflerde var hatta cbr 250de de aynı ses var

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar