Motordan düştüm :)

Ay Hala gülüyorum çok salak bi şekilde düştüm :mrgreen: allahtan bende bişey yok motordada Siyah kapladığım yerler şansa çizildi azıcık:mrgreen: hemen siyah mat spreyle kapattım :queen: yani ne bende ne motorda bişey yok ama ben hala düşüşüme gülüyorum:queen:

Bir sokağa dönerken Birazcık fazla yatırdım gaz vermedim doğal olarak motor güç alamayınca arkası attı bir anda :queen: kendimi hemen yere bıraktım motor 1,5 mt sürüklendi :queen:

Geçmiş olsun keşke bütün kazalarımız böle olsada sonra kalkıp güle bilsek :)

bahadır geçmiş olsun ne zman oldu? İyiki ne sana nede motoruna birşey olmamış. Bir ara ben sana motor yatırma dersi veriyim hatırlat:queen:

Ben nazar değdirdim işte öyle fotonu güzel güzel çekip koyarsan foruma böyle olur.Şaka bir yana geçmiş olsun dostum

bahadır geçmiş olsun ne zman oldu? İyiki ne sana nede motoruna birşey olmamış. Bir ara ben sana motor yatırma dersi veriyim hatırlat:queen:

O benim lafım olum :queen:

Ben nazar değdirdim işte öyle fotonu güzel güzel çekip koyarsan foruma böyle olur.Şaka bir yana geçmiş olsun dostum

Aga harbiden ama ne zaman foruma motorumun resmini koysam aynı gün bişey oluyor :queen:

Bir arkadaşta motoru durdurdu ayağını kaldırıma koyacaktı boşa attı olduğu yere düşmüştü :mrgreen:

Bu tür düşüşler oldukça komik oluyo , sana birşey olmaması sevindiri bir durum geçmiş olsun :)

Bir daha koyma çekerim kulanı :mrgreen:

Pardon abi koymam:p:queen:

Bir arkadaşta motoru durdurdu ayağını kaldırıma koyacaktı boşa attı olduğu yere düşmüştü :mrgreen:

Bu tür düşüşler oldukça komik oluyo , sana birşey olmaması sevindiri bir durum geçmiş olsun :)

evet çok komik oluyor:queen: zaten düşünce bende bişey olmadığını anladım motoruda sürüklenirken gördüm resmen içip cızzz etti :salut: ama allahtan çok bişey yoktuu

düşenin dostu olmaz.. dikkat et:p

geçmiş olsun. ee bu işler düşe kalka. Ehliyeti alınca düşmezsin. psikolojik herşey :p

düşenin dostu olmaz.. dikkat et:p

geçmiş olsun. ee bu işler düşe kalka. Ehliyeti alınca düşmezsin. psikolojik herşey :p

Ozaman ben sahibinden.com a ilan verim Düşene dost aranıyor :queen::queen:

Ehliyeti temmuzdaki sınava girdikten sonra alıcam inş.:queen:
Buna karşıda yeni bi slogan buldum

Bebelack yiyorum hasta olmuyorum ehliyetimi cebime koyuyorum artık hiç düşmüyorum :queen::queen::queen::queen:

Geçmiş olsun ucuz atlatmışsın..

Geçen günde arkadaşla viraj dönerken yavaş gidiyoduk arka freni sıkıp yanlamaya kalktım ikimizide motor attı üzerinden, neyseki ayağımızın üzerine düştük ve koruma demiri sayesinde motora hiç bi zarar gelmdi :cherry: Arkadaşta videoya çekiyodu çok merak ederseniz canlı düşümüzü gönderebilirim.. :cherry:

.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar