motordan düştüm :(

Geçmiş olsun Allah beterinden korusun. Daha yüksek hızdada başınıza gelebilirdi Allah korumuş Tekrar geçmiş olsun.

Geçmiş olsun.. Benim de gözümün önünde olmuştu geçen.
Işıklardan kalktım ara sokaktan da başka bi motorlu geldi. Biraz önümde takur, tukur, katııırt etti arka teker kitlendi.. İyiki yavaştı hemen durdu zaten.
Yanaştım yanına "bi şey var mı?, yardım gerekli mi?" dedim. "Yok dedi zincir attı, hep oluyo" "peki kolay gelsin o zaman dedim" devam ettim..
Yine ucuz atlatmışsın gerçekten..

Geçmiş olsun pazartesi günü ben 4. kazamı gerçekleştirdim. Sol dizim şişti. İlk kez pantolon giymeden araziye çıktım ağzımın payını aldım.

bu pantolanlar koruyormu ne kadardır fiyatları bu motor zevki çok pahalıymış iyibi kaskla mont alsam benim motordan fazla tutuyor kaskım var ama çok kalite deyil 100lira felan eldivende 30 lira montla pantolum yok

tamam alayım bende peki ankarada motomax mağazası nerede tam olarak

Öncelikle geçmiş olsun kardeşim ..

haraket halindeyken takur tukur ses gelmesi ve ardından zincirinin atması,her ne kadar bilya dağıtmış olsada zincirinin bol olmasından kaynaklanıyor ara sıra ustana uğrayıp zincirini gerdir...

ekipmanlar motorumdan pahalı diyorsun, hak veriyorum ama canından yada bir uzvundan pahalı değil kardeşim. arkadaşların dediği gibi 25-30tl ye dizlikler var kullanmanı tavsiye ederim faydasını görürüsün

bu benim dizliğimin son hali :cherry:

Öncelikle geçmiş olsun kardeşim ..

haraket halindeyken takur tukur ses gelmesi ve ardından zincirinin atması,her ne kadar bilya dağıtmış olsada zincirinin bol olmasından kaynaklanıyor ara sıra ustana uğrayıp zincirini gerdir...

ekipmanlar motorumdan pahalı diyorsun, hak veriyorum ama canından yada bir uzvundan pahalı değil kardeşim. arkadaşların dediği gibi 25-30tl ye dizlikler var kullanmanı tavsiye ederim faydasını görürüsün

[url]http://hizliresimyukle.com/thumb-218345.jpg[/URL]

bu benim dizliğimin son hali :cherry:
tşk ederim saolun pazar günü alacağım dizlik şuan binmiyorum motora usta gerdirdi zinciride bilyayıda değiştirdi malüm ankaraya yeniden kış geldi dük akşam kar yağdı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar