motordan düştüm :(

slm arkadaşlar sabah işe giderken seyir halindeyken arka teker tarafından takur tukur sesler gelmeye başladı durdum baktım birşey göremedim gaz verdim ses yok devam ettim yoluma hızımda 65 felandı birden arka teker kilitledi kaymaya başladı yerde biraz ıslaktı ne yapacağımı şaşırdım sağ ayağımı yere bastım üstüme devrildi zincir atmış dişlinin oraya sıkışmış tekerde kilitlenmiş çok şükür birşey olmadı bana bacağım biraz soyuldu şimdi dişli de boşluk çok sanırım bilya dağıttı zincirde boşluk vardı onu gerdirdim ama ne kadar masraf çıkar ve ankara da kime yaptırabilirim kanuni seyhan 125

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun.

Geçmiş olsun, ucuz atlatmışsın... Benim korktuğum senin başına gelmiş...

çok saolun sağlık ocağına gittim bacağıma baktırmaya kot pantolonum yırtıldı dizim yere sürtünce içine hep taş girmiş doktor temizledi

Kızılay tarafına en yakın İstanbul yolu çevikkuvvet arkasında bir motor tamircisi var ismi aklımda değil oraya götürebilirsin.Elin anahtar tutuyorsa kendin de değiştirebilirsin..Bide unutmadan geçmiş olsun tabiki..

F54

geçmiş olsun..
yola çıkarken olsun genel kontrol olsun motosikletin her daim kontrol altında tutmak gerektiğini sanırım anlamışsındır...

geçmiş olsun. bir arkadaşımın motorundan da ses geliyordu tekerin devri ile orantılı. Farkettik ki arka dişli civatası gevşemiş her dönüşte sürtüyor. Sizin de belki öyle oldu ve sonunda zincir attı. Özellikle hareketli parçaları kontrol etmekte fayda var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar