- Konu Yazar
Merhaba, 24 aralık 2025de keskin bir virajın sonunda motoru tam dikleştirirken arka tekerim kaydı ve sağ omzumun üstüne düştüm ama o kadar yumuşak düştüm ki ne motorda ne de benim üstümde hiçbir şey yoktu hatta koruyucu montum bile kirlenmemişti. Kendimi yerden kaldıramadım kolumda güçsüzlük vardı. İlk önce Baltalimanı kemik hastanesine gittim film çektiler bir şeyin yok yarına geçer buz tut diyip yolladılar. Bir sonraki gün geçmedi hatta daha kötü oldu hala da devam ediyor kolumun omuz ile dirsek arasındaki kısmını hareket ettiremiyorum çok güçsüz ve hareket ettirmeye çalıştığımda inanılmaz bir acı veriyor diğer elimden destek alarak kaldırıp havada bıraktığımda ise havada tutamıyorum inanılmaz bir acı ile aşağı iniyor kolum. Bende sağlıkocağına gittim o da ağrı kesici yazıp gönderdi. Bir sonraki gün yine geçmedi bende etfal fizik tedaviye gittim onlar da bir şey gözükmüyor sen bir ortopediye git diyerek kagıt yazıp yolladı. Ortopedi, acil yeşil alana gönderdi. Acil yeşil alan da tomografi çektirdi. Sonuçlar çıkınca da hiçbir şey gözükmüyor ortopediden randevu al ona gözük dedi. Böyle bir sağlık sorunu başına gelen var mı nereye gitmem lazım ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz lütfen ?