Siz bu motosiklet işini çözmüş düşmenin kalkmanın viraja girmenin piiri olmuş abilerimden böyle bir tepki beklediğim için istediğiniz kadar sallayın...
Bir dua nasıl edilir öğretici yukarda ve bununla ilgili bir sürü kaynak var he inkar edersiniz etmezsiniz o sizin inancınız ben karışmam..
İki kaç kere düştünüz ve kaçınız "DÜŞMEYİ BİLDİ

" düşerken ne yaptınız sanırım motordan düşmek yani o an motorun senden ayrılacağı vakit bilmem kaç mili saniye veya neyse. o arada hanginiz düşündü...
Hadi onu geçtim tamam yerdesiniz düştünüz napıyonuz abi en fazla eliniz başınızın arasına alırsınız (Kaskınızın arasına ) top gibi yuvarlanıp ya sürtünme kuvvettinden dolayı durursunuz yada bi yere çarparsınız allah korusun öyle durursunuz.
Düşme esnasında kim düşünerek bişeyler yapabiliyor..
Sizin gibi büyük motosikletçi olmasamda kendi çapımda peugeot 103 1987 model mobiletimden şu an kullandğım araca kadar geçen sürede bir çok defa asfaltı kucakladım.Hiç birinde düşünemedim;kiminde viraj alamadım refüje çarptım yolun diğer tarafına uçtum kiminde önüme bi maganda kırdı aniden fren yapamadık kurtaralım derken motoru kaydırdık kiminde yerler ıslaktı düştük kiminde dikkatimiz dağıldı yoldaki sıkıntıyı göremedik düştük yuvarlandık...... ama hiç birinde düşünecek kadar vaktim olmadı.
Son olarak motordan düşmeyi bilmek diye bir şey yoktur bu bir palavradır .... Olsaydı bunu en iyi MotoGP pilotları bilir onlar bilerek düşer kafayı gözü kolu bacağı kırmazlar veya ölümle sonuçlanacak şekilde düşmezlerdi..
Düşerken düşünerek bu dediklerinizi yapan varsa
saygılar.....