Bu tarz motorları sırf hava atmak için ucuz diye alıp,daha sonra aaaa basıyom basıyom gitmiyo,yaw ne biçim ses bu yok mu böğüren eksoz,cc sini gücünü unutup farklı beklentilere giren insanlar yüzünden bu motorların adı çıkmıştır aşağıda inmez

Çünkü alan adam zar zor parasını denkleştirerek ve borç yaparak almıştır.Ne plaka,ne ehliyet,ne kask,ne korumaya da ihtiyaç duymadığı için %90 ı perte çıktı çıkacak durumdadır.Amacı sokaklarda böğürtüp küfür yemek,ama o millet bunlardan hoşlanıyor sanıyor.
Bana göre motor ne malı olursa olsun sahibi mal olmadıktan sonra o motor iş yapar.Ben de 8 senedir yapıyor.6 Sene Cub kullanıp sattım 2 senedir drift kullanıyorum.Kullandığım motorların benzerlerinin çoğu şu an hurda ya da bana hep sağlamları denk geliyor.Motoruna bakacaksan,az çok elin anahtar tutup arıza çözebiliyorsan,125-250 cc alıp 600 cc muamelesi beklemeyeceksen al gitsin.Ama beklentin yüksekse,japon motorlardan 1 kat daha fazla ilgilenmeyeceksen uzak dur.
Motorum 2 yaşında,12500 de.Abi kaç basıyon dediklerinde 110-120 en fazla ama... 90-100 km hızla en çok kullanıyom diyom,ama abi 130-140 basıyolarmış dediklerinde olayın gidişatı belli olmuş oluyo.Niyet zevk almaksa 90-100 km hızla sürmet driftte çok keyifli,ama doyumsuzsan onun çaresi yok,çin malları değil ybrde cbf de kesmez bi yerde patlar 10bim km geç patlar belki ama patlar.Bi de servis olayı var ya çoğu yerde o yok işte