MOTORDA STOP ETME SORUNSALI (DEPO KAYNAKLI GALİBA)

Herkese iyi forumlar arkadaşlar.Son bir kaç sürüşümde motorda bi terslik olduğunu farkettim,debriyaja basınca motor stop ediyor kenara cekip bi dünya çalıştırmak için zaman harcıyorum en son zar zor çalışıyor ama bu durum bana yeni küfür terimleri bile öğretti o derece yani :) hatta vites değiştirirken bile stop ettiği oluyor bazen(debriyaja basıp hemen değiştiriyorum ama bazen biraz uzun basılı tuttuğum an gidiyor).Bir süre sonra bir şey daha farkettim motor yedek depodayken hiç sıkıntısız çalışıyor ve keyifli sürüşler yaşatıyordu.Bunun üzerinde biraz gözlem yaptım bi süre normal depoda bir süre yedek depoda çalıştırdım sürekli belirttiğim olay başıma geldi(çok nadir 1-2 kez normal depoda sorun çıkartmadığı oldu).Benim anlamadığım bu yedek depoya alınca sadece içerdeki benzini alan mekanizma biraz daha aşağıya inmiş olmuyomu yani o boruya bi pislik kaçsa iki türlü de aynı olay olur. :silent::silent:
(bujide sıkıntı yok karbüratör de 'bence' sıkıntı yok,aküde sağlam) neden böyle bişey oluyo olabilir ? şimdiden cevaplarınız için teşekkürler..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar