Motor'da Sıkıntılar

Bir akşam motorla gidiyordum.Benzin bitti Stop etti motor ve en yakın benzinciye iterek götürdüm.benzin attırdım motora motoru salladım benzini alsın diye 10 dakika uğraştım el marşı olsun ayak marşı olsun hepsini denedim olmadı tamirciye götürdüm buji değişecek dediler değiştirdiler yine olmadı sonra karbüratörü söküp temizlediler herneyse sonra motor çalıştı gazı sonuna kadar veriyorum fakat normal gidişinden çok yavaş gidiyor motoru biraz sallıyorum sonra tekrar eski haline geliyor 30-40 saniye eski halinde gidiyor sonra yine gaz verme azalıyor. Benzini hep BP 'den dolduruyordum OPET'den aldım diye olabilirmi acaba? Herkes diyor her firmanın benzini farklıdır diye bana bir yardımcı olsanız ?

Moderatör tarafında düzenlendi:
zannetmıyorum benzınle alakalı olcagını cunku bp de opette ıyı markalar. dizel yakıt koymadıklarına göre benzinle alakası yok. acaba benzın fıltrelerınde vs bır sorun olabılır mı eger duzgun patlama gerçekleşmez ise dusuk performans olur. yanı benım ılk aklıma gelen bu oldu...

selamlar, normal bir şekilde yazarsanız insanlar daha rahat okuyup yardımcı olacaklardır. Forum kurallarına da bir göz atın isterseniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar