motorda sigara içmek

Son zamanlarda yüzümü güldüren bir konu :). Teşekkürler :thumleft:

Son vlog harikaydı.Çok beğendim. Yorumumu burda yazmak istedim, izninizle. :)
Kişibaşı, ekipman, tur, yemek günlük maliyeti ne kadar az çok ve grup olarak fiyat fark edermi diye sormak istedim. Burda veya başka bir sosyal medya ortamında bununla ilgili konularınız varmı? Herkese selamlar.

Motosikleti
Ducati Multistrada 950
Son vlog harikaydı.Çok beğendim. Yorumumu burda yazmak istedim, izninizle. :)
Kişibaşı, ekipman, tur, yemek günlük maliyeti ne kadar az çok ve grup olarak fiyat fark edermi diye sormak istedim. Burda veya başka bir sosyal medya ortamında bununla ilgili konularınız varmı? Herkese selamlar.

Abi yanlış mı oldu acaba :) Ben derslerden kafamı kaldıramayan masum bir öğrenciyim. Bırak vlogu motorla gezmeye bile vaktim yok şu sıralar. Ama yine de boşa gitmesin. Rica ederim :flower:

sigar sağlığa zararldır!

forumda sigara içmenin cezası 69 tl'dir. ibanı özelden atıyorum sigaracılara.

Abi yanlış mı oldu acaba :) Ben derslerden kafamı kaldıramayan masum bir öğrenciyim. Bırak vlogu motorla gezmeye bile vaktim yok şu sıralar. Ama yine de boşa gitmesin. Rica ederim :flower:
Ya pardon, ride2world ile karıştırmışım. Kusura bakma. Keyfli youtuberciler. Bazen burda konularada katılıyorlar. Son vlog.da sıgara içme filanda vardı. Heycandan yanlış görmüşüm, kullanıcı isminizi. K.B. :)

Motosikleti
D400
konuyu okuyunca aklıma ilk jax teller in intihar sahnesi geldi :queen:

icme aga boşver cek sağa sakin sakin iç.

havaya ucacagından değil de sigaraya zam gelmiş zaten; rüzgara icirtme bari.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar