ufoz hocam zahmet olmassa çok ıyı olur fiyat alabilirsen.
Akşamüstü uğradım.
Benim pantolon 450 lira olmuş ve yeni tip olarak üretiliyor.
Benimkinde astar fileli, yenisinde astar su geçirmez malzeme.
Benimkinde içlik ayrıca giyiliyor.
Yenisinde içlik fermuarla pantolona tutturulup giyiliyor.
Yeni pantolonun dış kumaşı benimkiyle aynı.
Tercih meselesi ama bana yenisimi eskisimi diye sorsalar, şu an kullandığım eski versiyonu tercih ederim.
Şu an kullandığım eski versiyonun bana göre avantajları;
1. Resimdeki içliği giymek yerine bazen kadife pantolon üstüne giyiveriyorum pantolonu. Gittiğim yerde motorcu pantolonunu çıkarıp çantaya koyuyorum. Kadifeyle günü feçiriyorum.
2. Havalar 14 dereceyi geçince içliği giymeden sadece dışı kullanıyorum. Benim dış katmanın astarı fileli ve hava alıyor.
3. Yeni versiyonun astarı su geçirmez. Havada almayacak veya az alacaktır. Yağmur veya aşırı rüzgar yoksa terletecektir.
Benim versiyonda hava çok soğuksa veya yağmur varsa veya çok rüzgarlı havadaysam pantolon üstüne yağmurluğu giyiyorum. Böyle bir durum yoksa yağmurluğu çıkarıyorum.
Yeni versiyonun avantajı;
Sürekli aşırı soğuk, rüzgarlı, yağmurlu havadaysan eğer, su geçirmeyen katman pantolonun astarı olduğundan o çirkin plastik yağmurluk görüntüsü oluşmayacaktır.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:50 ----------
Merhabalar, kuryelik yapıyorum scooter ile fakat alt kısmın üşümesine henüz bir çözüm bulamadım. Bacaklarım dizlerim bacakların yanları aşırı üşüyor rüzgardan. İçimde sözde termal içlik var fakat bir işe yaramıyor. Dizlik de kullanıyorum ama etki etmiyor. Tecrübeli rüzgardan üşümemek için önerisi olan var mı? Diz örtüsü vs kullanmak istemiyorum habire in bin yaptığım için zulme dönüşüyor. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Ben Efsane giyimde fiyat sorarken bir kurye arkadaş geldi pantolon almaya. O da başka bir kuryeden duymuş. Bu yeni versiyon kuryeler tarafından tercihmi ediliyor nedir.