Motorda 2 gündür anormal şeyler oluyor

Merhaba arkadaşlar Motor Kastino QM 50 2 zamanlı bir motor 2 gündür motor kendi kendine gaz yemeye basladı bazen yolda gıderken az yiyoar kendi kendine bazende Benzin gelmiyormus gibi stop edicek oluyor gaza basınca düzeliyor örneğin yokuş aşagı rolentide inerken bir gaza bastımda sonra durmuo rolentiye düşmüyor tekrar kendi kendine gaz yiyor benim kafamı karıştıran bunlar motoru ilk çalıştırdımda olmuoyr yaklasık 1-2 Km gidince oluyor sabah pedala bastımda Bir pedala alıyor ve rolentide hiç bi sorun yok 1-2 Km gezerkende aynı bisorun yok sonra motor anormalleşiyor kendi kendine gidiyor ama bu yokus aşagı hızlanan bir şekilde değil sanki sürekli aynı gazda seyir eden bir motor gibi oluyor Gaz telinin takılı kalması gibi olası sorunlar nelerdir Şimdiden teşekürler

bi ton şey oalbilir ya ama oaly biraz akrmaşık :) en güzel ibi motorcuya baktırman:)

Evet en iyi si bu ama buradada sadece 1 mtor cu var oda bisikletci adam motordan dil mobilet ten anlıyor bide simdi sacma sapan seyler cıkartıyor ayrıca cok ta pahalı en son bi çin bujı takmıstı motora 10 tl verdım bujiye o yuzden bn kendimhaletmek istiyorum elim anahtar tutuyor motoru Kranka kadar parçalayıp topladım ama böyl birşey ilk defa oluyor Karbüratörden şüpheleniyorum ama bilmiyorum:silent:

bende dicektişm akrburatör hava filtresinde yada manifolttan oalbilir die ama iki zamanlıdan pek anlamam :(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar