MOTORCUYA SERSERİ DİYEN

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
beni bulur karşısında
geçen akşam yolda kalmış nir scooterlı gördüm
durdum yanlarında
egzoza baktım püflüyor
bujiyi çıkardım
temizledim buji arralığını ayarladım
taktım saat gibi çalıştı..
az öncede ben kadrana aldanıp yolda kaldım
2 kmlik tırnanma şeridi
şekerimde düşmeye başladı..
bir motorlu durdur abi neoldu diye
benzin bitti dedim
saolsun gidip aldı geldi...
yoksa belki düşecektim şekerden..
biraz laflaştık
bende ona ses sistemi hakkında yardımcı oldum
ama burayı söylemeyi unutttum
bana :pr: :pr:
varmı bir motorcu kadar yardım sever..
:rendeer: :rendeer: :rendeer:

motorcular kadar iyi insan avrmıdır be serseri diyenler genellikle taksi kullanıcıları ve yeşil ışıkta motor tanımayan yayalar bişey olmaz diye geçiyolar üstüne gittiğiniz zamanda serseri oluyorsun o anda kendilerinin serseri oldularının farkına varamıyolar tabi :flower: :rendeer:

HERKEZ SENİN GİBİ düşünmeye başladığı gün biz çağ atlarız (ne demekse ) ama şuna inanıyorum yolu sevgiden geçen herkez birgün bir motorcuyla karşılaşacak

Forumdan Uzaklaştırıldı
musti81, sanada+1 sana yardım eden arkadasada +1dayanısma budur abıler.ben bısıkletle bıle gıderken kutahya yolunda cok motorcuya yardım etmısımdır.bızlerde bırbırımıze yardımcı olmazsak kımse olmaz.motorcuya motorcudan baskasından hayır gelmez.

elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım
bir ara yolsa kalan genç bir çifte yedek benzinimi verdim çok sevindi bende mutlu oldum

musti 81 sen çok nazik birisin....inşallah aynı güzelliği bir başkası sen zorda kaldığında yapar...

mete_han' Alıntı:
musti 81 sen çok nazik birisin....inşallah aynı güzelliği bir başkası sen zorda kaldığında yapar...
abi yaptıda okumuyosun galiba
:cherry: :queen:

valla tam okuyamamışım..bende diyordumki kardeşim iyilik yaptıysan yaptın bunu niye yazıyon falan...şincük anladum...

mete_han' Alıntı:
valla tam okuyamamışım..bende diyordumki kardeşim iyilik yaptıysan yaptın bunu niye yazıyon falan...şincük anladum...
depresyonda oldğuna veriyorum bu hatanı
:p:p:p
:p

hemide ne depresyon...hayat motorsuz bir işkence...senin bisan bile ne tatlı geliyor bana bir bilsen...

2 TEKER

Hepimiz ortak bir amaç için buradayız.Tabiki aynı fikirdeki insanlara yardım edeceğiz.
Sadece motorculara değil , elimizden geldiğince herkese yardım etmek için biz buradayız... :cat:

Arkadaşlar bende yolda kaza yapmış olna herkeze durum soruyorum, Yardım lazım yapabileceğim birşey varmı diye olmasa bile ama benim scooter'ı ve yardım severliği görünce yuzunde hafif bir tebessümle saol diyor. ve ben yoluma gidiyorum.

müthişşşşş yaaa. :flower: :flower: ne kadar güzel bişi dimi.düşünsene bi gün dağ tepe bayır bi yolda gecenin bi vakti kaldıını :silent: sora da ordan geçen bi insanın yardımına koşması ne kadar sevindirici. :rendeer: :rendeer:

iyi ve yardımsever insan wardır bi insan motora binince iyi olur die bişey yok demekki iyi insanmış üstüne de motor kullanıyo zevkini biliyo denir bence arkadaşım şanslısın iyi insanlarla karşılaşmışsın bu senin iyiliğinden dir mesela bana pek denk gelmez trafik de gördüğüm en büyük iyilik arabamın benzini bittiğinde 5 km yürüyüp benzinliğe ulaşınca ordan beni arabama kadar bırakan bi amcay dı saolsun çok yardımcı olmuştu sonuçta naçizane fikrimi sizinle paylaşmak istiyorum
bi kişi motora caka satmaya farklılık yaratmaya ya da insanlardan kendini ayırmak için biniyosa sanırım millet de o tür kişilere serseri dio kendini bilen adam her zaman ve heryerde ne üstünde olursa olsun gerekli saygınlığı yardımseverliği görür bence

Cosmo'nun tütün alışkanlığını tasvip etmesem de ben kendim olarak bizzat şahsen görüşlerini paylaşıyorum.
Motorcular arasında motorcuya yardım etme oranının yüksekliği araştırma ile değil ama bireysel gözlemlerle yüksek görünüyor. Toplumun geri kalanı motorcuları dışlayınca, o zaman motorcular da toplumun tüm diğer gruplarından daha fazla birbirine sokuluyor gibi geliyor bana.
Ortamı şişirmek istemiyorum, vallaha bakın. Merak ettiğim bir husus sadece, ondan yani.
Motorcular arasında da yoksa ne dallamalar var aman yarabbi, aman yarabbi...

hem de nasıl guitarnoise işte onun gibiler serseri ithamını hakeden hatta literatüre katan kişilikler tabi bütün araçlardaki dallamalar için geçerli bu arada sigarayı bırakmaya çalışmaya gayret ediyorum :) inşallah o da olcak bi gün

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar