Motorcuya KAFA tutanın Hali hep böyle olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sadece burda bakim doğal olarak motorcu şahistan yana oluyoruz ama belki gercekten haksızdır. Yargılamamak lazim ama iyiki motorcu sağlam söyle korumali eldiven falan yokmuş diyorum yumruğu yiyen dpğrulamazdi birdaha :mrgreen: korumalarin önemini kavrayalim degil mi?:p

Sol gardını çok düşürüyo bir de yere 90 derece paralel yumrugu çıkarsa hedeften şaşmaz orda indirirdi adamı :p Mesala ben de o kadar cüsse olacaktı ikisini de birer vuruşta yere sererdim :queen:

öncelikle motorcu arkadaşımıza geçmiş olsun ve tebrikler haberde diyorki kuryeden yol istediler o da vermeyince kavga çıktı bence bu tam bir saçmalık ama haberden bir not ekleyeceğim güzel yazmışlar orasını :)
işte haberin detayı ancak son paragrafı bir okuyun ;)

Taksim Meydanı'nda yol verme meselesi yüzünden motosikletli kurye ile yaya vatandaşlar arasında tekme tokat kavga çıktı. İstanbul Metrosu'nun güvenlik görevlilerinin bile ayıramadığı kavga da tekme ve yumruklar havada uçuştu.

Son günlerde sık sık tekme tokat kavgalara sahne olan Taksim Meydanı'nda yol verme yüzünden çıkan kavgada yumruklar konuştu. Yol vermediği gerekçesiyle vatandaşlar tarafından uyarılan kurye, üzerine gelen vatandaşları tekme tokat uzaklaştırdı.

İHA Kamerası tarafından saniye saniye görüntülenen kavgayı ayırmak isteyen vatandaşlar da boksör kuryenin yumruklarına hedef olmaktan kurtulamadı. Metro güvenlik görevlilerinin eğitimli kurt köpeği ile müdahale ettiği kavga polisin gelmesi ile sona erdi. Profesyonel boksörlere taş çıkartan kurye attığı yumruklarla üzerine gelen herkesi saf dışı etmeyi başardı.

Marifet değil iki taraf içinde gereksiz show ama insan bazen kendini tutmıyor gerçekten:farao:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar