Motorcuya İlginç Hediye :)

Motosiklet tutkunlarının oldugu bi yerde motorsiklet yazdım yazım hatası yaptım ve bu yüzden kusura bakmayın demek istedim.. Tabi anlayana laf sokmaya yer arayana değil...

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Motorcuya ilginç hediye :)))))))))))))))

Yeni başlık tam süper olmuş.:p

Antidepresanı ben mi alıyorum siz mi alıyosunuz noluyo anlamadım ki.:p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gerilmeyelim arkadaşlar.

zatter siteye yeni uye olmuşsun ve sürekli web sitenin reklamını yapmak amacıyla topik açıp duruyorsun. Tamam siten çok güzel, ama keşfettik artık, videolara ordan bakarız. Konu açıp durma yaw :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
site benim değil sitenin reklamınıda yapmıyorum video bölümü değilmi burası buraya insanlar video eklemiyorlarmı benim motorlar hakkında pek bir bilgim yok böyle bir paylaşım yapıyım dedim

kötü bir niyetle başlığıda açmadım sadece masumane bir yazıydı aklımada hiç öyle bir art niyet kötü bir düşünce gelmedi açarken bizimde ablamız var kız arkadaşımız var...

siz her gelene böyle muamele yapıyorsanız bir diyiceğim yok...

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Motosiklet tutkunlarının oldugu bi yerde motorsiklet yazdım yazım hatası yaptım ve bu yüzden kusura bakmayın demek istedim.. Tabi anlayana laf sokmaya yer arayana değil...

Ben genelde özür dilerim, bak sorry kelimesinden daha az harfle yazılıyor. :)

Laf sokmak adetim değildir direk açıklayıcı bazen biraz kinayeli yüze vururum, çünkü katledilen benim anadilim, tümden İngilizce yazsanız umrumda olmaz. :wiinkk:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Laf sokmak adetim değildir direk açıklayıcı bazen biraz kinayeli yüze vururum, çünkü katledilen benim anadilim, tümden İngilizce yazsanız umrumda olmaz. :wiinkk:

ben lafımı ortaya gorum, beğenen alır gider, beğenmeyen bırahır gaçar. Huşşik.:p

Neyse tam hız devam, bi yere ayrılmayın mısır patlatıp gelcem.:cherry:

yihuahhahaha iyişmiş video.
İkinci başlık daha tehlikeli olmuş aslında:queen:

( Çok pis bir dejavu yaşıyorum sanki şu anda, hem de ikinci dejavu noliii leeyn vaktim mi doldu benim ne bu dünyada::huuuh::)

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Tdk sözlüğü olamadık Vasco fakat çalışmalarımız sürüyor. :)

Yeni konu açtım, bakış açımızı oraya taşıyalım. :p

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Açılın ben doktorum.

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
yihuahhahaha iyişmiş video.
İkinci başlık daha tehlikeli olmuş aslında:queen:

( Çok pis bir dejavu yaşıyorum sanki şu anda, hem de ikinci dejavu noliii leeyn vaktim mi doldu benim ne bu dünyada::huuuh::)

Formalite gereği alıntı yaptım yazcak bişiim yok maksat yine fırça yemiyelim.:p

Motorcuya ilginç hediye :)))))))))))))))

Yeni başlık tam süper olmuş.:p

Antidepresanı ben mi alıyorum siz mi alıyosunuz noluyo anlamadım ki.:p

ne alıyosun abi xanax? prozac? lustral? pasiflora? neyse devamını MT anti-depresancılar başlığında tartışalım :p

NE Kadar doğru bir laf etmişsin tebrıkler arkdaşım

pardon ama evlilerin nesi var açıklayabilirmisiniz?

site benim değil sitenin reklamınıda yapmıyorum video bölümü değilmi burası buraya insanlar video eklemiyorlarmı benim motorlar hakkında pek bir bilgim yok böyle bir paylaşım yapıyım dedim

kötü bir niyetle başlığıda açmadım sadece masumane bir yazıydı aklımada hiç öyle bir art niyet kötü bir düşünce gelmedi açarken bizimde ablamız var kız arkadaşımız var...

siz her gelene böyle muamele yapıyorsanız bir diyiceğim yok...

Profilinde yenitayfa web adresi var da senin site olduğunu düşünmem normal bu durumda

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar