motorcunun tek dostu gittiği yol ve motorudur

yarın yani 02.04.2012 salı günü öğlen 1 gibi sakaryadan eskişehire yola çıkıcam. ben motorum ve onun mükemmel sesi eşliğinde nameler okuyarak yolumuza devam edicez. ilk uzun yola çıkışım. haliyle motorumla uzun süre baş başa kaldığım bi an olucak. umarım kazasız belasız varırırım.

uzun yola çıkmak için ne kadar bir tecrübe gerekir?

F54

tahser eğer sakarya da ikamet ediyorsan face den sakamoto ya üye ol takıl bize hayatını yaşa

tecrübeyi bilmiyorum ama normal trafikte kullanıyosan uzun yola hayli hayli kullanırsın. günlük toplamda 24 km yol gidip geliyorum ve trafikte nelerle karşılaşıyorum üstüme kıranmı dersiniz sıkıştıranlarmı dersiniz. uzun yolun daha rahat olucağı kanısındayım. herşeyi motoruna bırak o halleder

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:36 ----------

182 km lik bir etap :) Zevkli olacaktır, yolun açık olsun :)
saol inş zevkli olucak =)) helede yolda mola yerinde içilen sıcak bi çay başka bişi demiyorum =))

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:38 ----------

dediğini aynen faceden arattım çinli bi müzisyen çıktı =))

F54

arada çay falan takılıyoruz fakat her hafta gezi var haberin olsun...

tmm. haberlerşiriz zaten. her hafta katılamasamda çoğunlukla katılırım. benim motor yaşlandı azda ondan =))

ve parkur tamamlanır. 2.5 saate geldim esk'e 90 km hızla. manzaralar o duygu çok güzeldi. arkadaşlar korkmanıza hiç gerek yok normal trafikte kullanmaktan çok daha kolay. tek dikkat edilmesi gereken tırları sollarken sol şeritte arkadan arabanın yanaşıp size önem vermemeden sağınızdan geçmeye çalışması. onun dışında güzeldir. herkese tavsiye ederim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar