Yazıp yazıp siliyorum büyüklerime saygısızlık olmasın diye, şu video da bile motorcuyu haksız çıkardınız ya pes yemin ediyorum.
şaka yapıyorsun değilmi, şaka...
Yazıp yazıp siliyorum büyüklerime saygısızlık olmasın diye, şu video da bile motorcuyu haksız çıkardınız ya pes yemin ediyorum.
Kimin hakli kimin haksiz oldugu yonunden degil de, bu davranisin sen dahil bu forumdaki motosikletcilere nasil geri donecegi yonunden dusun bir de.
Bu araba surucusunun, trafikte uslu uslu motosikletinde giden sana bakis acisi ne olacak, ve sana nasil davranacak?
A. Aman uzak durayim, bunlardan biri gecenlerde aynami kirdiydi, aynisi basima gelmesin yine.
B. Ulan bu pe%$#nklerden biri gecenlerde aynami kirdiydi, bi durum olursa gosteririm ona gununu.
Velhasil bu okuz arkadasin yaptigi hayvanlik tum motosiklet suruculerine zararli. Kendi zavalli egosunu tamir icin tum motosiklet suruculerinin zaten yerlerde olan itibarina zarar veriyor, ve trafikteki potansiyel motosiklet dusmanlarinin artmasina sebebiyet vererek herkesi tehlikeye atiyor.
Merak ettiğim bu olay amerikada yaşansa sonucu ne olurdu? Yani bir kişinin aynasını kırsan ve bunun da video kaydı olsa adam seni dava etse nasıl bir yaptırımla karşılaşırdı? Ayrıca dikkatimi çeken birşey daha var, yurt dışında trafikde tartışmalarda iki taraf da genelde ilk yumruğu atmak istemiyor ve karşılıklı küfürleşip duruyorlar
Bu adamlar korkak olduğundan mı böyle? yoksa yaptırımlar mı çok ağır? merak ettim, ne diyorsun bu duruma hasmet hocam?
Merak ettiğim bu olay amerikada yaşansa sonucu ne olurdu? Yani bir kişinin aynasını kırsan ve bunun da video kaydı olsa adam seni dava etse nasıl bir yaptırımla karşılaşırdı? Ayrıca dikkatimi çeken birşey daha var, yurt dışında trafikde tartışmalarda iki taraf da genelde ilk yumruğu atmak istemiyor ve karşılıklı küfürleşip duruyorlar
Bu adamlar korkak olduğundan mı böyle? yoksa yaptırımlar mı çok ağır? merak ettim, ne diyorsun bu duruma hasmet hocam?
çok beğendim araya girerim.
korkak oldukaları için öyle diyorlar. dünyanın en erkek milleti bildiğimiz gibi biziz. biz adamı varya koyduk mu oturturuz. gavurlar korkak hep. savaşlarda falan bizi tokatlarken mesela 100 e 1000 dalmışlar ondan. yoksa biz 1 e 10 alıyoruz aslında. onların hepsi korkak tavuklar. dövüş falan bunlar hep göbekli türk dayısının özellikleri. kaslı 2 metrelik siyahi , göbekli dayıya ne yapabilir. göbekli dayıda bir kere testosteron kokusu var eyyy amariga. amarigaaaa ayağını denk al. :bounce:
Kizmayin ya adamin ici rahat etmemis 2.20 de aynayi geri takiyor![]()
bu adama kızanlar; eğer adam orada hakim olamasaydı böyle bir haberde yazık diyecektiniz http://www.motosiklet.net/forum/taziye/179420-merter%27de-trafik-kazasi.html