Motorcunun Kendince Adaleti Sağlaması

Motosikleti
KTM 790 Adventure

ZFRxEG.png

nwSTJ7.png

2f75Ax.png

3h5ZpN.png

Moderatör tarafında düzenlendi:
Motosikleti
BWS 100
Adam hala sol elinde telefon ile takılıyor.
Hakkı mıdır. Hakkıdır. Tasvip etmesem de. Farklı yönden halletmek gerek.
O bariyerlerde çok tehlikeli.

Kapadokya riders mıydı neydi, ne karın ağrısıdır. 2 dallama eski bir passatlı dayının aynasını indiriyordu. Umarım onlar gibilerine örnek olmaz bu tür şeyler.

Sol şeritten gidiyor. Elleri gidondan çekmiş, oynaya oynaya. Transporter sola geçmek istiyor hep belli. Ama bu dangalak ne gaza basıyor, ne geri çekiliyor. Sonra adamlıkmış gibi aynayı kırıyor.

Tamam bazıları hak ediyor ama burada bu kameralı ergeni savunacak durum göremedim.

Yalovalı R-25'ci olsaydı sadece aynayı katlamakla kalmaz, orta refüjde düelloya davet ederdi. eyy yavrum eyy..

Motosikleti
22" Bajaj NS 200 - 25" Pcx DLX
Yazıp yazıp siliyorum büyüklerime saygısızlık olmasın diye, şu video da bile motorcuyu haksız çıkardınız ya pes yemin ediyorum.

Ortada hiçbirşey yok.
Arabada ki adam silah çıkartıp motorcuyu vursa şaşırmazdım. Bunun gibilerine egzozu söküp biryerine sokacaksın ayna kırmak neymiş göstereceksin.

Kizmayin ya adamin ici rahat etmemis 2.20 de aynayi geri takiyor 😃

Klasik sosyal medya da nasıl ünlenebilirim isimli ergen videosu.Adamın sıkıştırması yanlış olabilir ona bir şey diyemeyiz.Motorcu en sol şeritte ,ellerini bırakarak dans ediyor,şeridinde hız sınırına uymuyor.Sonrasında ayna kırıyor ve marifetmiş gibi tekrar tekrar gösteriyor.Sonra bu tipler yüzünden motorculardan nefret ediliyor.

DKN

kendini bilerek sıkıştırtmış. zaten düzenli seyir ettiği bir çizgisi de yok. ne yaptığını kendi de bilmiyo kafasına göre takılıp üstüne dans etmiş. kendi acemiliğinin bedelini de yine bir başkası ödemiş..

Yazıp yazıp siliyorum büyüklerime saygısızlık olmasın diye, şu video da bile motorcuyu haksız çıkardınız ya pes yemin ediyorum.

Motorcunun haklı bir tarafı mı var? istersen bir daha izle; aynayı kırmasını da sanki marifet gibi ileri geri oynatmış. İnşallah bir dahakine eli kırılır eşşoğlu, bunlar yüzünden efendi motosiklet sürücüsü kavramı yok oldu. Bir de kamerayı yamuk takmış habire kafa sallıyor elini bırakıyor falan, kamerasına malzeme aradığı belli.
Transporter bilerek yapsa onu tost eder orda...

Motosikleti
KTM 790 Adventure
Arkadaşın ayna kırma hastalığı var sanırım. 3-4 gün öncede başka bir arabanın aynasını kırıp videosunu paylaşmış. Olay 3:25 te

bu ayna kırmayı izlemek her ne olursa olsun çok zevkli. hangimiz sinirlendiğimiz arabanın aynasını kırıp uzaklaşmayı istemez.

DKN

hep motorcular mı götürücek aynayı :mrgreen:

bi dip not: şöförü kime benzettiniz ?

Bu video zaten falsolar falsosu. Adam sola geçmek istesin, sen dalga geçer gibi yanında şıkıdım şıkıdım dans et, yolunu kapat, kendini sıkıştır sonra da git ayna kır! Diğer videolarına da baktım, tam bir ruh hastası bu adam. Hiçbir hareketinin savunulacak tarafı yok.

Velev ki adam sıkıştırdı sen de intikam aldın geçti gitti. (bence bu da yanlış).
Bir de diğer senaryoya bakalım. Adam bariyerin kenarında o motoru hiç görmemişse ve sıkıştırdığından haberi yoksa.... O halde motorcu kardeşimize bravo. Yeni bir motor düşmanı meydana getirdi trafikte.
Transporter sürücüsünün düşüncesi : "ulan motora bak durduk yere aynamı kırdı"

Tebrikler. Beyin gelişimini sağlayamamış bir mal motorcu daha...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Zaten ayna kırmak için sebep arıyormuş.

Aradığı bela 2/3 ayna sonra karşısına çıkar. Garibanların canı yanmasın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar