Motorculuk kanımda varmış

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Benimde dedemlerin almanyada BMW motorları warmış. İnşallah benimde bi motorum olur.

Taşınırken evde bulduğumuz çok eski duvar saatinin içinden bir fotoğraf çıktı. Dedemin motora binerken çektirdiği bir fotografmış. Ben biliyodum zaten bende bi tuhaflık oldugunu, genlerimden geliyomuş motorculuk meğersem :mrgreen:

azizberkcopyim9.jpg

dencırdan haberi olan varmı...nerede bizim kerata...

arkadaş yaşıyormu ...:p

benim dedemde motorcuydu rahmetlik,hatta tamirhaneside vardi,amcalarimda motorcu halen kullanirlar (hic inmedilerki ustunden yaz kis,babamda kullanirmis gencliginde)cok ciddiyim ha gercektende bakin bende motorcu olmam normalmi?cok seviyorum.buyk keyif hatta arabaya binmek yerine motoru tercih ediyorum genelde(hos daha arabada alamadik ama)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
deden nur içinde yatsın 1930 lu yılların motoru çok hoş..

o yıllarda bilgisayar diye bişiy yoktu photoshop ne gezer akıllım..

neredeyse arabayla aynı tarihlerde ülkemize gelmiş(20-30 yılın lafı olmaz aramızda) ama hala adam akıllı muamele görememiş bu motorlar..:silent:

Motor yıllardır varmış ama hep bisiklet gözü ile bakılmış heralde. Artık bizden sonraki nesiller trafikte daha rahat kullana bilir sanırım...

çok nostaljik bi resim olmuş paylaşımn için teşekkürler aslında sitedede böle nostaljik resimlere yer verilse çok iyi olur ama orda da herkez birbirine kanca takar çin malı japon malı :queen:diyee

hehe benim babamında var böyle fotoları askere gitmeden önce böle mobiletle felan çektirdiği fotolar dedemde motorcuymuşta onn fotosu yok hiç :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar