motorcuların hulk abisi

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
dedim motorcuların hulk abisi vardı çok aranan bilinen simalardan,ortadan kayboldu meğer kendini saklamış antalyaya taşınmış evinde izdivaya çekilmiş,tabi ümmet kardfeşinden kaçış yok baskın yaptım evinde,rahatsız olmadı kardeşim sevinçle karşıladı beni çok teşekkürler kendisine.işte resimlerle hulk ve ben

işte hulk (alpaslan) güzel bir ev seçmiş kendisine titiz düzenli ve temiz bakımlı

bu hanımda komşusu victorıa

sabah elleriyle kahvaltı hazırladı sağolsun yardım edeyim dedim olurmu abi misafirsin dedi,çaylarımızı tokuşturarak yaptık kahvaltımızı,allah kesesine bereket versin.

motorlarımız ve evin arka girişi,hiç kimse normal kapıdan girmiyomuş hep arka kapıdan giriyolarmış

hulk kahvaltı sonrası temizlik ve düzen uğraşında

ve gezmeye çıkmadan evvel son çaylar motorların başında

elazığdan yarışçı şampiyon oktay kardeşim oda antalyaya dükkan açtı,süpriz yaptık onada görünce çok sevindi sağolsun ikramları ve alakası için teşekkürler kendisine işlerinde başarılar.harput motor elazığdan sonra antalyadada var artık.

şu üçlüye bak, toplasan biraraya gelmezler,şampiyon yarışçı oktay dal,gazateci yazar motorcuların hulk abisi alpaslan,ufacık motorlarla cesaretle usanmadan türkiye yollarını defalarca aşındıran ümmet perkitan
kendi adıma bu buluşmadan çok keyif aldım, herikisinede sonsuz teşekkürler.

hulk ve ben: tekrar teşekkürler alpaslan kardeş herşey için,başka biyerde tekrar buluşmak umuduyla esen kal.

[/QUOTE]

baskın basanındır demişsin..herkezi yakalmışsın..ümmet abi...
neymiş yani senden kaçış yokmuş:)

Moderatör
Geçen hafta Gemlik'e geçeceğim görüşelim diye aradın, şimdi Antalya'dasın. Helal valla abi :)

Yine birilerini kurcalamıssın ğmmet abi :) Güzel fotoğraflar tebrikler :)

Ümmet abi gene yollardasın,helal olsun.
Bu arada hulk abimizde jack nicholson a okadar çok benziyorki:), bizim jack deseydin inanırdım valla.:)
Kendine iyi bak abi,yolun daima açık olsun.

ümmet abi;
şu güzelim ülkemizi-memleketimizi karış karış gezdin,yetmedi yavru vatan'a bile gittin...

yahu bir türlü benim şu küçük,gariban dükkanıma çiğköfte yemeye gelemedin...

mt ahalisi geldi,diğer sitelerden geldiler... bir tek sen kaldın gelmeyen...

en kısa zamanda bekliyorum. mekanım kartal-yakacık, uğur mumcu mah.'nde...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ümmet abi;
şu güzelim ülkemizi-memleketimizi karış karış gezdin,yetmedi yavru vatan'a bile gittin...

yahu bir türlü benim şu küçük,gariban dükkanıma çiğköfte yemeye gelemedin...

mt ahalisi geldi,diğer sitelerden geldiler... bir tek sen kaldın gelmeyen...

en kısa zamanda bekliyorum. mekanım kartal-yakacık, uğur mumcu mah.'nde...
ayberkçim teşekkür ederim inceliğin için,birgün gelir bi bakmışın kapıdayım yeterki gönüller bir olsun,herzaman gelirim sorun yok.:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:31 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:30 PM ----------

motor iyi dayanıyo abi helal :)
biz dayanmıyozmu:p:silent:

....:bounce:ÜMMET abi tekerine ve emeğine sağlık,PAYLAŞTIĞIN için teşekkürler...

ümmet abi belki bu mesajı g.antepte okursun valla senın işin belli olmaz :)sen yollarda motsıklet severlerın gönül ağını kurup burda bızımle buluşturuyorsun teşekkür ederim senın deyiminle hulk abimizin bır kaç yazısını okumuştum .Bak şimdi sayende hatırladık tekrar neyse belliki bayramda görüşemeyız sana hayırlı bayramlar olsun daha nıce bayramlara mutlu huzurlu iki tekerınle kazasız belasız gunler dilerim:rendeer:

Vize ile ilgili ülkeler arası antlaşmalar yapılıyor Suriye, İran derken dünde libya ile yapıldı ve Ürdünle de an meselesi.Motosikletine haber ver Ümmet abi:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar