bence sen motora binmekten fazgeç sakin kullanıp geçilecek yerde beklersen diger motorcular ufak ebatlarından dolayı geçmek isterler dün başıma geldi arkadan devamlı kuryeler bana korna selektor attı geçebilmem imkansız dövmek istedim ama motorcu sonucta motorcuyu dövmek degil aksini yaparım bi motorcuya biri sataşırsa görürsem sataşanı sorgu süvalsiz döverim.
Birgün bir taksiciyi bayıltıcam hergün taksiciler beni sıkıştırıyo tek derdim taksici diger kuryeler paketciler ekmeginde acele ediyorlar o yüzden onlara lafım yok.Gidemiyorsan yol ver işgal etme.
ha birde bu var. emniyet şeridi 120 basmışım adam arkamdan kıçıma girmiş köprü yolunda. lan bi dur be hayvan adam. git uç kendi başına viyadükten mi uçuyorsun nereden uçuyorsun! beni neden kazaya sürüklüyorsun ..
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:32 ----------
ilk motoru mu ekimde aldım geçen kış. ybr125 öğrenmek için... zaten hemen kış geldi derken nisanda motorumu satıp şu anki motorumu aldım.. hiç bilmeyen adam için 1800 km kışın bence hiçde fena değil. yeni motorumla da ağustos'da komple şehir dışıydım kullanamadım, 4 ayda 4500 km bence gene iyi. ayda 1100 km desen ortalama hafta sonlarını çıkart, 20 iş günü de ortalama, günlük 55 km yol yapmışım. hergün kadıköyden çıkıp yeniköye gidip gelmek 60 km, bilmiyorum istanbul'u biliyor musun ama iyi mesafe.
eğer bu hergün gidip geldiğim mesafe sana göre azsa ve bu tuhaflıksa o zaman sen nesin onu bilemedim ben.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:38 ----------
hödük müsün lan sen? eğer bana cevap vereceksen önce Türkçe konuşmayı öğren sonra gel konuş. eğitim seviyen yetmez senin bana o yazdığını yazmaya ... bir üstte yaptım açıklamamı... alıp da kullanamamakmış... senin gibi fakir olup iç geçireceğime, zevk benim zevkim alırım kırarım lan motoru.