motorcuların birbirlerini kesmeleri

başlığı görünce hemen düz anlamda iki üç motorcu biribini doğradılar bıcakladılar falan sandım yaw.o nasıl başlık öyle.:silent:

başlığı görünce hemen düz anlamda iki üç motorcu biribini doğradılar bıcakladılar falan sandım yaw.o nasıl başlık öyle.:silent:

ilk bende öyle sandım ama okuyunca öyle olmadığını anladım :mrgreen:

Topic başlıkları harikaaaaa.:rendeer:

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Ayricaliklilarin (motosiklet tutkunlari) birbirini kesmesi kadar normal bisey yok kanimca.

Ayricaliklilarin (motosiklet tutkunlari) birbirini kesmesi kadar normal bisey yok kanimca.

ayrıcalık dedinde aklıma geldi gecen yolda annemi biyere bırakcam (arabayla) konusuyoruz, dedim motorcular birbirlerine selam verir yolda aslınca cok buyuk bi camia falan derken verdigi cevap (benide motordan soutcakya aklı sıra) ne öyle tarikat gibi zaten cou motorcu ayrıcalıklı hissedio ne şerit takmak var ne emniet seridi kurallrı fln die.. bu toplum alışamadı motora haala, ayrıcalıklı entresan bişiler olarak goruolar bizi trafikte...

bizim burdada var öle bir birini kesmeler ama öle bi dik bakıyorlar ki ne bakıyon artist dercesine kendilerini ne zannediyorlar bilmem korkarım bunlaar bi gün harbi keserler birbirlerini:pr::p

bu konuda haklısın. bende solladığım vespayı süzerken kırmızıda duran arabayı son anda farkettim duramadım ve kırmızıda geçmek zorunda kaldım :pr:

zor işler bunlar makina güzelse kesmeden geçilmez hele bide gözünün kaldığı ve alamadığın bi makinaysa bi gün karşıdan bmw 1200 gs gelio bendede kanuni öle bi dalmışım o motorun üstünde kendim düşünüodumki öndeki aracı son anda farketim tabi duramayıp öntekeri pikabın altına soktum akılandınmı die sorarsanız hayır:cherry:

Yaw benimde nedense full korumalı arkdaşlara gözüm takılıyo küçük scooterla bile böyle arkadaşları görünce seviniyorum :)

en güzelide ışıklardan kalktıktan sonra ( komik ama:) ) gözgöze gaz açmak oluyo..

kafasını çevirip önüne ilk bakan kaybeder:bounce:

ya hakikaten bende bakıyorum bazen.
ama ilk anda selam vermek için bi bakıyorum sonra niye bakıyorum bende bilmiyorum. :)

bende diyorum motorcu birbirini kesermi yahu... :p:p meğer kesişiyorlarmış... :mrgreen: belki birbirlerini etkilemeye çalışıyorlardır:mrgreen:

bende ara sıra bakarım.. ama öle yan yana gelince kafamı dönderipte bakmam.. o selam olayını ilkten çok yapardımda son zamanlarda karşımdaki selamımı almayınca mort olmaktan bıktım ve hiç aldırmamaya karar verdim..
bazen arka arkaya geliyoruz ben arakada olunac tabi bakmadan olmuyor bugün bi cooper bağırta bağırta önümde seyrediyor.. artçıda malesef hiçbi koruması olmayan bir bayan.. güya bana hava atıyor heralde.. benim eksozda abart olunca.. ben o trafikte üstelemedim.. baktım ilerde bu arabanın arkasında durdu ben geçtim onu.. sonra arkamdan yetişmeye çalıştı ama tıkış tıkış trafikte benim geçtiğim aralardan o geçemedi malesef..(tabi bu geçmeler yavaşca ve dikkatlice):cat:

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Belki akrabalardır da küsmüşlerdir?.:p..... Lan bu nereye gidiyor ki acaba :silent::silent:diye bakmıştır arkasından....:queen::queen::queen:

:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:eek:lm koptum yaaa ne bıcım yorum yaa buu:queen::queen::queen::queen:bak halen guluyorumm.sana aksam aksam ıyı koptumm:queen::queen::queen::queen:

Ben mantıken pek sıcak yaklaşmamakla beraber bana bakan arkadaşlar oluyor.(gözucuyla selam verirse karşılık veriyim diye bakmadan geçmemde:)).Sebebi,scooter üzerinde tam techizatlı bi çam kütüğü ilgilerini çekiyor tahminen:cherry:

birader süpersin yaa :queen: bi cbr 125 al sen de, ona fazla bişey demiyorlar robocop gibi gezince üzerinde :p

kesme hadisesine gelince, bana da çok olmuştur. sanki bi kenara çeksem yanıma gelecekmiş gibi gelir diğer motosikletlinin. ne bileyim, azınlık psikolojisi sanırım :)
ama genelde karşı şeritten gelirken beni görüp de kornayla selam vermeyen yok nedense, çok mu karizmatiğim neyim? :bounce::p

emoO_1903 yıne guzeldı....! :mrgreen: motor alınca arkasına yazarım...

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar