motorcuların birbirlerini kesmeleri

aslında benim de yaptığım ama biraz önce yapanları görünce çok komik olduğunu farkettiğim olay.
kadınlar vardır kadınların arkasından bakan , ne giymiş nasıl giyinmiş diye (istisnası yoktur herhalde bu durumun :p)
aynı bu kadınlar gibi birbirlerinin arkasından bakarken 2 motorcu , az daha kaza yapıyorlardı daha demincek. hayır arkadaşlar birbirlerini geçtiler ve farklı istikametlerde ilerlemeye de devam ettiler ama kafalar gittikleri yöne değil birbirlerine doğru çevrili :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ne ilginç bir konu yapmışın helal olsun saa :mrgreen:

tabi orası kayresi normaldir :p

Son düzenleme:
fazla motorcu yoksaa birbirlerini görünce çölde kutub ayısı görmüş gibi olmuşlardırrr

Motosikleti
Forza250-cygnusL
aslında benim de yaptığım ama biraz önce yapanları görünce çok komik olduğunu farkettiğim olay.
kadınlar vardır kadınların arkasından bakan , ne giymiş nasıl giyinmiş diye (istisnası yoktur herhalde bu durumun :p)
aynı bu kadınlar gibi birbirlerinin arkasından bakarken 2 motorcu , az daha kaza yapıyorlardı daha demincek. hayır arkadaşlar birbirlerini geçtiler ve farklı istikametlerde ilerlemeye de devam ettiler ama kafalar gittikleri yöne değil birbirlerine doğru çevrili :queen:

Belki akrabalardır da küsmüşlerdir?.:p..... Lan bu nereye gidiyor ki acaba :silent::silent:diye bakmıştır arkasından....:queen::queen::queen:

yolda cruiser sürücüsü görürsem(hele ki bayansa) bende kaybolana kadar bakarım."niye bakarım?" bu soruyu hiç sormadım kendime.

Kayseride fazla motorcu yok ama bu sene temmuz ayında geldim birinin altında cbr 1000rr fireblade repsol gördüm... Ayrıca ben geldiğimdede polis vardı bayağı hemen hemen 1km de bir polis gördüm diye bilirim sıkı yönetim var heralde...

motorcular birbirini kesmesin, kardeş katline son :p

:başlığıokumadanbalıklamadalansmiley:

çok enteresen bende kesme falan yazınca ulen dedim satır falan mı taşıyolar torpidoda :)

nerde bir motor görsem gözlerimi ayırmam
görüş alanımdan çıkana kadar
daha hiç kaza tehlikesi atlatmadım :)
neden mi ?
ben genelde otobüsten kesiyorum motorcuları :p
en kötü ihtimal durağı kaçırırım :)))

Ben mantıken pek sıcak yaklaşmamakla beraber bana bakan arkadaşlar oluyor.(gözucuyla selam verirse karşılık veriyim diye bakmadan geçmemde:)).Sebebi,scooter üzerinde tam techizatlı bi çam kütüğü ilgilerini çekiyor tahminen:cherry:

ya kayserıde motor kullanmak çok karın agrısı bır ış dostum ben ünv orada okudum dedım otobus parasına motor alayım okula gıdıp geleyım şoke eskıden bı mz 150cc aldım ama daha 2 cı ayında hunatın ordan saga donmemle polıs saga çek çektık tabı neymış talas dan aşagı gelırkene accık hızlıymışız neyse yedık cezayı ev ildem de yolda bı daha dur bu sefer de başka polıs noruyon baba hızlı suruyon yav ben dıyom bu motor yırtsan 90 ı geçmez yok dıyo baba kayserılı ınadı tuttu galıba (akşamdan eşek pastırması yemiş herhal) anlamıyo cezayı gosterıyom yok dıyo sen gene hızlıdın ben gordum motoru magladılar ben de yaya eve ama ne zoruma gıttı bılıyonmu baglayan adam bındı artıslık yapıyo patınaj çekmeye ugraşıyo neyse bıraz uzun oldu herhalde....

asm

bende ne kesmesi diyorum yahu,bıçaklı saldırı falan anladım :)

bende dikkak ettim,hatta bende süzerim bazen karşı tarafı :)

ne manyak bi konu yha:p Abi helal olsun walla akşam akşam nerden aklına geldi bööle bişi.Teşekkürler abi güldürdüğün için:queen:

Herkese iyi sürüşler dilerim...

bugün eczaci101 le birlikte bizim ustanın olduğu sokakta yürürken bi tl1000 geçti yanımızden. dar bi cadde trafik var 1 nci viteste yavaş yavaş gidiyo ama egzom sesi hemen ilgimi çekti baktım bu neymiş dedim o esnada motorcu arkadaş önündeki birine korna çaldı ve o anda motoru stop etti hemen marş bastı ama almadı kenara çekti çalıştırmaya uğraştı.

yahu dedim nazarım da değmez ama bakar bakmaz neymiş bu derken arkadaşın ateşleme gitti yahu...

o anı gözümün önüne getirdim de düşünsenize sesler gittikçe uzaklaşıyor. arkadan bir ses
"Kemal abi önüne baksan artık diyorum. galiba düşüyoruzzzz." :p

eee birbirinizi keserseniz öyler olur işte :queen:

hem aklıma bişi geldi. sen onların birbirini kestiklerini gördüğüne göre
bu durumda sen de onları kesiyormuşsun.
bir de biz bayanlara laf atmışsın :mrgreen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Çok vahşet içerici bir başlık..... Kesen kesene.....:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar