- Konu Yazar
arkadaşlar geçen cmtesi başımdan geçen ilginç bir olayı yazmak isterim. Kız arkadaşımla beraber Güzelce-Sinanoba civarında biraz dolaşalım diye motora atladık. Sakin ve güneşli bir gün, yollar boş. Köy yollarında 30-40 km ile tor tor tor gidiyoruz. Keyfimize diyecek yok. O sırada karşımızdan gri renkli bir Renault otomobil gelmeye başladı. Yol 2 araç rahat geçebilecek kadar geniş. Yaklaşırken arabanın sürücüsü elini camdan dışarı çıkarttı ve yanımızdan geçmeye yakın bize orta parmağını göstermek sureti ile hareket çekti. :silent: Ortada fol yok, yumurta yok. Yapılmış yanlış bir hareket yok. Ama anladığım kadarı ile karşı tarafta bolca kompleks ve motorculara karşı anlam veremediğim büyük bir nefret var. Direksiyondaki bu adamın (adam demeye dilim varmıyor, düpedüz h.yar) E-5'te veya TEM 'de karşıma veya motorcu kardeşlerimizden birinin karşısına çıktığını ve bu kompleks veya nefret (artık ne ise) ile yapabileceklerini düşünündükçe tüylerim ürperiyor. Keşke plakasını alıp sizler ile paylaşabilseydim ancak o şaşkınlıkla ne yazık ki aklıma gelmedi...
Bu olaydan sonra aklıma gelen cümle şudur: "Motorculara kalkan eller itina ile...." artık cümleyi herkes kendine göre tamamlar diye düşünüyorum...
Saygılar,
Ramon Salvatore :bounce:
Bu olaydan sonra aklıma gelen cümle şudur: "Motorculara kalkan eller itina ile...." artık cümleyi herkes kendine göre tamamlar diye düşünüyorum...
Saygılar,
Ramon Salvatore :bounce: