Motorculara Ait Sadece Motor hakkında Bir Radyomuz Var Artık

Radyomoto.com test yayınına başladı. Buradyo hiç bir motosiklet grubunun kuruluşu değildir. Tüm motorcuları kucaklayan onların isteleri ile müzik yapacak olan radyonuz www.radyomoto.com test yayını ila başladı. 7 Gün 24 Saat müzik yayını yapan radyonuzda her gece 21:00 dan 24:00 ben yani Derkunt canlı yayın ile kaşınızda olucam. İsteklerinizi ile getirebilir eş ve dostunuza şarkı gönderebilirsiniz.

www.radyomoto.com veya www.radyomoto.net dahada olmadı www.radyomoto.org

Radyomuzda görüşmek üzere. Radyomuzda Fuar veya Festivaller gibi büyük orgazinasyonlar yazılı ve sesli olarak anons edilecektir. Bu gibi etkinliklerin jingleri gönderildiği taktirde yayına girecektir.

Sevgi ve Saygilarıml
Derkunt

Son düzenleme:
Umarim amacina ulasir , cok guzel bir dusunce.

Emegi gecen herkeze tesekkurler.

Hayırlı olsun , çok güzel bişey düşünmüşsünüz.
Değişik fikirler düşünülebilir, sadece motorculara ulaşan yararlı bir radyo haline getirilerbilir.
Şimdiden emeğinize sağlık :cat:

hayırlı olsun hepimize

cahilliğime verin nasıl dinliyoruz bulamadım da :mrgreen:

hayırlı olsun.bu zamana kadar olmaması zaten bir eksikti.çalışanlara başarılar dilerim

Sol üst köşede PLAY düğmesi var. Hayırlı olsun ilk isteğimi de yaptım artık bekliyeceğiz isteklerimizin yayınlanmasını-BAŞARILAR

Öncelikle hayırlı olsun dj alımı varsa talibim yani :cherry: Bu arada sitedeki oto player firefox u desteklemiyor bilginize :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar