- Konu Yazar
Deli cerkes abim, bisikletim var. Fakat niye bilmiyorum ama binesim gelmiyor.
Sanirim motor bize boyle seyler yaptiriyor. Suanda ameliyatimdan dolayida, bisiklet kullanmam yasak. Ancak 1 ay sonraya falan.
---------- Post added at 02:37 ---------- Previous post was at 02:35 ----------
Cok tesekkurler, bende hic sevmiyorum inan. Takinti oluyor bende kilo. Oncede 2 kilo alsam, aninda verirdim. Simdi sanirim biraz fazla aldim, tarti bana bakiyo ben tartiya :cherry: Ama beni motive etmeniz cok mutlu etti. Gercek saolun.
---------- Post added at 02:40 ---------- Previous post was at 02:37 ----------
Inanir misiniz daha 3 gun once aldim kosu bandi :cherry: Umarim bende askilik yapmicam. Gercekten kaliteli bisey aldim. Gun asiri olarak kosuyorum. 20 dakika sureyle, once hizli yuruyusle basliyorum. 17 dakika full kosuyorum (7.4 km hizla). Sonrasinda hizli yuruyusle bitiriyorum. Azmin elinden ne kurtulmus :thumleft:
---------- Post added at 02:37 ---------- Previous post was at 02:35 ----------
vala ben zayıflamaya karar vermene çok sevindim ya bizim burda bi cocuk var kilolu heveslenip motor almış nemi almış R1 gecen gün yolda gördüm nası duruyodu varya motor sanki cbr 125 gibiydi altında.
şimdi kızıyorum yani bukadarmı zor kilo vermek diye cevremde bi arkadaş var ekmegi kestirdim ona inş.oda fazlaları vericek en nefret ettiğim şey kilo.insanın herşeyinden alıp götürüyo.ben kilo alcam diye cebelleşiyorum ama hiperaktifim hayatta otururken göremezsin beni keşke 75 kilo olsam sıska duruyorum sinir oluyorum ama en azından sağlıklıyım ve inşallah azminden dönmesin kilo verirsin benim takıntımdır kilo.yani senin adına çok sevindim inan
Cok tesekkurler, bende hic sevmiyorum inan. Takinti oluyor bende kilo. Oncede 2 kilo alsam, aninda verirdim. Simdi sanirim biraz fazla aldim, tarti bana bakiyo ben tartiya :cherry: Ama beni motive etmeniz cok mutlu etti. Gercek saolun.
---------- Post added at 02:40 ---------- Previous post was at 02:37 ----------
Kilo vermenin sporla yapmanin en iyi yolu cardio egzersizleridir . Yani kalbinizi yormadan yapilan tempolu ama uzun suren bir yuruyus cok ciddi sekilde yag yakmanizi saglar . Bunu akilli telefonlarinizla takip edebileceginiz bantlar bile mevcut . Kalbinizin ustune taktiginiz bluetooth ozellikli bant size android veya iphone uygulamasi ile dogru tempoda spor yapmanizi sagliyabiliyor .
Bana Sorarsaniz eve bir kosu bandi alin . Ve onu duzenli yurumek icin kullanin .
Ve kendinize soz verin bu kosu bandini elbise askisi yapmiyacagim diye . Cevremdeki herkes elbise askisi yaptida sonunda![]()
Inanir misiniz daha 3 gun once aldim kosu bandi :cherry: Umarim bende askilik yapmicam. Gercekten kaliteli bisey aldim. Gun asiri olarak kosuyorum. 20 dakika sureyle, once hizli yuruyusle basliyorum. 17 dakika full kosuyorum (7.4 km hizla). Sonrasinda hizli yuruyusle bitiriyorum. Azmin elinden ne kurtulmus :thumleft: