Motorcular kaça ayrılır??

1 çeşit daha oyırın o da motorsuz motorcu olsun bea:pale:
motorsuz=ben:cherry:

boy

Valla motor benim hayatımın çok önemli bir parçası. Herkes evlendikten sonra motora binemezsin dedi. Ben de motosikleti seven biriyle evlendim. Bana bunu diyenler şimdi de çocuk sahibi olunca motor hayatın bitecek diyor. Hiç sanmıyorum :) Giysi alırken bile motora uygun olup olmamasına göre alıyoruz. Eşim topuklu ayakkabı giyemiyor, makyaj yapamıyor, etek giyemiyor, küpe takamıyor benim yüzümden :mrgreen: Bilgisayarlarımın masaüstünde motosiklet resmi var, harddiskin yarısından çoğu motosiklet resmi ve videosu dolu... Kısaca hayatımı motosiklet odaklı yaşıyorum. Biraz abartılı ama ne yapayım, tutkum büyük bu makinalara karşı :) Gecem gündüzüm motor!

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Kırmızı Hyomu aldığımda bende seninle aynı duyguları paylaşıyordum. Ama yenisi benim sadece bir makina.

Şimdi o zamanı düşününce araç ile amaç arasındaki çizgiyi kaçırdığımda benim için ne kadar tahlikeli olduğunu daha iyi anlıyorum.Motosiklet benim için artık sadece keyif almak için kullandığım, rüzgarı hissettiğim bir ulaşım aracı. Yarın bir bakmışım ki artık bana zevk vermiyor, bir daha binmemek üzere inmişim sırtından. Yeni uğraşlar bulmuşum.:)

Motorcuları sınıflandırmak, kategorize etmek ? Neden ?

bu arada viper_1 in sorusuna cevap şu olabilir
1. artçi olanlar bunuda artçı olduğunda beceremeyip pat düşenler diye 2 ye ayırabiliriz

2.artçı olmayanlar bunu ayırmak için uğraştırmayın beni:queen:

Moderatör tarafında düzenlendi:
Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
aslında benim de motosiklete değişeceğim tek bir şey var.zaten onun da zevkini hiç bir şey vermiyor.
rüzgar sörfü.
motosiklet tamam güzel de..
o sörfün üstündeki hız duygusunu bana şimdiye kadar hiç birşey veremedi.
aslında farklı kulvarlar biliyorum ama tarifi çok zor yaw.
yani biri suda biri karada %80 aynı hız duygusunu çok farklı şekillerde hissettiren 2 şey.
yaw bilmiyorum anlatamıyorum.
ama 5 şiddetinde rüzgar ile sörf yaparken resmen motosikletteki 300 km duygusunu yaşıyorsun. :queen: :queen: :queen: :queen:
kelimeler kifayetsiz kalıyor hakkaten...
ne diyeyim ki başka...
siz hayal etmeye çalışın...

abi şunu gel şöle dıyem bır yere carpmamak ıcın havada takla atan motorcu ve dıkkatlı motorcu hehehe elıne saglık abı hehe:cat: :cherry: :queen:

hocam kursunsuz -süper-normal diye ayırım yapalım :)
ayrım yapmayalım herkes motorcudur herkes kardestir

ikiye ayrılır
1- ALKOLLÜ MOTORCULAR(KASK TAKMAYANLAR DAHİL)
2- ALKOLSÜZ MOTORCULAR(EFENDİ EFENDİ KASK TAKIPDA KULLANANLAR HATTA EGZOSTUNU AÇMAYANLAR DAHİL)

sululuk yapalım:

motorcular 2 ye ayrılır, kadın ve erkek
kadınlar da ikiye ayrılır, bacaklarından iki yana dogru :)

abi neyi neden hangi genelgeçer kriterlerle kategorize etmeye çalışıyorsun ki.. her insan farklıdır, sadece arada birbirine bazı yonleri benzeyen kişiler vardır.
motoru da insan sürüyor sonuçta :) ben cruiser tipi çinliye biniyorum ama hayat görüşüm cok cok başka, yaşantım adrenalin dolu geçiyor olabilir.

yanlış buı tarz yaklaşımlar ;)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
2 ye ayrılır bacaklarında caarrttt diye :queen:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
viper_1' Alıntı:
1.Kendini bu işe adamış olanlar.(skull,hakanr1,viper_1:) )
Açıklama:Hep motor hep motor nereye kadar??:p

Herşey MT Ve MT Üyeleri için :bounce:

»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Forumda açılan başlığa atılan mesajlarda başlık konusunun dışına çıkılmamalıdır. Konunun Devamında Yine Konu Dışına Çıkılıyorsa Konunun Akibeti Doğrultusunda : Konunun Kilitleniş Nedeni Açıklanarak Kilitlenecek yada Silinecek!Forum ortamına kişisel problemler, anlaşmazlıklar taşınamaz. Konu dışı yazışmalarınızı forumun özel mesaj özelliğni kullanarak yapabilirsiniz. Tüm yazılar, yazan kişinin sorumluluğundadır ! Doğabilecek herhangi bir problemden www.motosiklet.net sorumlu tutulamaz!

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: Skullhunter **************

Peki o zaman madem "forumdaki motorcular" ile ilgili sınıflandırmam beğenilmedi, konu dışı oldu..... :mrgreen:

Normal motorcular ile ilgili bir sınıflandırma yapayım :

1) kendi işini kendi görenler
2) görmeyenler :mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Dizel motor ve benzinli motor ustaları diye ikiye ayrılır
muhahahahaha.......:mrgreen: :) :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar