Motorcular İçin Apartman !

Japonlar yalnızca motosikletçilere özel apartman hazırlıyorlar !

Japonlar motosikletlerini seviyorlar ve mülk onlar için çok değerli. Yer darlığı gibi koşullar göz önüne alındığında, yalnızca motosikletçiler için tasarlanan bir apartman dairesi fikri kulağa son derece mantıklı geliyor. JaThe NE adı verilen kompleks, her birinin içinde sokaktan girilebilen depoların bulunduğu sekiz apartman dairesinden oluşmakta.

Bizler hala ülkemizde motosiketi araçtan saydırmaya çalışa dururken, onlar motosikletliler için özel apartman yaptırıyorlar. En aşşağı bir 20 sene geride olduğumuz kesin. :pr:

tokyomotoappartment3kx0.jpg

tokyomotoappartment1dz7.jpg

tokyomotoappartment2fm2.jpg

tokyomotoappartmentfg4.jpg

alıntıdır. http://www.hmk.org.tr/modules.php?name=News&file=article&sid=1609

muazzam, paylaşım için teşşekkürler :)

biz motoru nereye koyacağız diye düşünüyoruz adamlar evini motosiklete göre yapıyor. Motosiklet kültürü dedikleri bu olsa gerek.

adamlarda kafa bizimkilerde de ar ama boş işlere kullanılıyor.
süper bi ev süper bi fikir oraya mı göç etsek ne yapsak hehehe. inşallah motosikleti türk halkınada benimsetebiliriz.

kara kış günlerinde motosikletimin de benim gibi sıcak ve kuru evde yatmasını nasıl isterdim anlatamam. bıktım artık çil çil oksitlenmelerden =(

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Çok tanıdığım var, motosikletini evinin salonuna alabilen... Ben de iki kez bu imkana sahip olmuştum. Motorcu isen ve motorunu güvenle muhafaza etmek istiyorsan zemin katta, düzayak bir dairede oturacaksın kardeşim! Bu kadar basit yani... :cat:

helal olsun adamlara japonyaya gidecem zaten yeter artık bu çinlilerden sıkıldım:)

Acaba böyle inşaaları torunlarımız görecekmi çokmerak ediyorum :):queen:

Adana İl Temsilcisi
şimdi vizontele'deki gibi (şelepsizim bu benim aklıma gelmişti)demek geçiyor içimden.ama nafile.bizim aklımızdan geçeni elin oğlu uygulamaya almış bile.süper bir fikir.

Japonların düşünmesine şaşırmamak lazım dünyanın en büyük dört motosiklet firmasıda Japon nede olsa.

usta yanlış yazmışsın 20 deyil 50 sene gerideyiz yawwwwwwwww adamların zevki işte para var huzur var

bizim türkiyede başını sokacak ev bulamayan insanlar varken adamlar motosiklet için apartman dikiyorlar ::biggrinn::biggrinn::biggrinn

japonyaya taşınmaya ne gerek var bizde yaparız aynısını hatta daha iyisini kendinizi küçük göremeyin sadece azmedin

hemen aklıma bu binanın üstüne normal bir kaçak kat çıkabilirmiyim acaba diye bir soru geldi :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar