Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
:cyclopsani: :sunny: :queen: :queen: o zaman rahat bırakmıom sizi...görsem iidi de görmedim. ben çok uzak kaldım buluşmalardan bir de böyle bişi yapmayı istiyordum da ondan...affedin abi beni bu seferlik :king: :rendeer:
Maddi olarak göçük durumda olduğumdan geçici süre ile servis dışıyım. Morphy's biraz kol bir yer değil mi yanlış mı biliyorum. NEticede neresi olursa olsun gelemiyeceğim ya hoş.
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yok yok güzel bir yer...
grup indirimi falan da yapıyorlar.
e artık bi gün kısmet olursa gerekli irtibatı ben sağlarım.siz orasını düşünmeyin.halkla ilşkileri ban bırakın :cat:
ewet ya ayrımcılık yapmayalım sonucda tek olmasa bıle en buyuk ortak yanızım motor tutkumuz ve bazı seylerden fedakarlık yapmalıyız ve yapıcazda
ben
mesala sızler ıcın club a uyarım =)
:queen: ekstaziiiii ekstaziiii :queen:
tek bılıdıgım sarkı bu club ortamlardan calarsa ayak uydururum :flower:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
extacyyyyyyyyyyyyyy
benim şarkılarınmdan bir tanesi..valla içki sigara ortamı yoktur bende ama bu şarkıyı dinleyince kendimden geçiyorum..neyse ki motorun üzerinde flan değilim yoksa direkt gönülürm herhalde :queen: