- Konu Yazar
öyle soru mu olur yaw tabiki kesin mi?
zuhtupasa +1
rüzgar +1
sijelli +1
shamyl
ubaykal+1
nmic
holy_diver+1
apache34
royalmen
biscuit+1
necef +1
deamon
hektor
zpoint
tose+1
gaffar
rüzgarsevdalısı
conqueror
fantom76
federal
e_erdun
nunu
constantine
lbc_34
virusgirl
erkiran
kotumuren
explorer+1
dj yavuz
manyaq tuning
ashes+2(belli değil)
morpheus(belli değil)
cango(belli değil)
dejavu(belli değil)
mrsandman(belli değil)
Kobayashi (belli değil)(belki +1 )
bilovi(belli değil)
anzak(belli değil)
**Arkadaşlar şu an 37 kesin 13 bellirsiz var yanlız bana 11 e kadar lütfen haber verin 10 kişilik yer ayırtmazsam sonradan çok sıkışık oluruz o yüzden lütfen bana haber verirseniz...
**YER TARİFİ: bostancıdan bağdat caddesi boyunca gidiyorsunuz şaşkınbakkal ışıklardan 120 m sonra sağda( marks&spancer ın yolun sağında köşede olduğu ışıklardır) 120 m sonra swatch mağzası var onun alt katıdır kordinatlarımız birinci katın altında beyaz renk bir kamera göreceksiniz motorları onun baktığı yerlere park ederseniz içeriden izleyebilirsiniz.
zuhtupasa +1
rüzgar +1
sijelli +1
shamyl
ubaykal+1
nmic
holy_diver+1
apache34
royalmen
biscuit+1
necef +1
deamon
hektor
zpoint
tose+1
gaffar
rüzgarsevdalısı
conqueror
fantom76
federal
e_erdun
nunu
constantine
lbc_34
virusgirl
erkiran
kotumuren
explorer+1
dj yavuz
manyaq tuning
ashes+2(belli değil)
morpheus(belli değil)
cango(belli değil)
dejavu(belli değil)
mrsandman(belli değil)
Kobayashi (belli değil)(belki +1 )
bilovi(belli değil)
anzak(belli değil)
**Arkadaşlar şu an 37 kesin 13 bellirsiz var yanlız bana 11 e kadar lütfen haber verin 10 kişilik yer ayırtmazsam sonradan çok sıkışık oluruz o yüzden lütfen bana haber verirseniz...
**YER TARİFİ: bostancıdan bağdat caddesi boyunca gidiyorsunuz şaşkınbakkal ışıklardan 120 m sonra sağda( marks&spancer ın yolun sağında köşede olduğu ışıklardır) 120 m sonra swatch mağzası var onun alt katıdır kordinatlarımız birinci katın altında beyaz renk bir kamera göreceksiniz motorları onun baktığı yerlere park ederseniz içeriden izleyebilirsiniz.