Motorcular Arasi Savaş Ve Bariş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kardeşlerim ben bu siteye üye olurken motorculuk arkadaşlık ve dostluk hayal etmiştim ve herkezin herkeze saygı duyduğu bir site,ama tabiki biz türküz biz aramızda kapışmadan yapamayız bu bizim kanımızda var,şimdi üzüldüğüm nokta eleştirilerin zamanı hakında hemen geziden sonra olması cok yanlış daha sonra yapılabilirdi ve bu kadar keskin olmasaydı iyi olurdu.Ben herkezi haklı buluyorum kimse benim üzümüm ekşi demez şimdi gezi bölümüne bir topik acın barış cayımı dersiniz yemeğimi bilmem ama tanışalım cünkü ben coğu kimseyi tanımıyorum hatta ayni düşüncede olduğum kişileri bile yazıyı kişi ismi vermeden bitiriyorum.Ama toplumda birbirimize saygı duyarak yaşamayı öğrenelim ve bir arkadaşımızada diyorumki gitme biz seni cok seviyoruz.O KENDİNİ BİLİR O COK RENKLİ BİRİ

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
sanırım son zamanlarda havalardan mıdır nedir bir heyecan sıkıntısı var sitede.belki de bu polemikler ondandır.
aslında umuyorum ki havalardandır...
çünkü eğer başka şeyden dolayı ise sorun var demektir.

Forumdaki ALBATROS'ların sayısının çoğalması dileğiyle... Ellerine sağlık..

çok güzellll dostumm.
hep birbirimize düşmek yerine birimiz hepimiz için olalım.buna çok ama çok ihtiyacımız var

bencede o arkadaş kalmalı sonuçta hakaret kufur olmadı zaten modlarda durumu inceledi ve arkadaşı haklı buldular

bence son günlerde olan kazaların stress i diyorum en iyisi buna bağlamak :rendeer:

:cat: :cat: :cat: :cat: :cat:
ALBATROS-FB' Alıntı:
Kardeşlerim ben bu siteye üye olurken motorculuk arkadaşlık ve dostluk hayal etmiştim ve herkezin herkeze saygı duyduğu bir site,ama tabiki biz türküz biz aramızda kapışmadan yapamayız bu bizim kanımızda var,şimdi üzüldüğüm nokta eleştirilerin zamanı hakında hemen geziden sonra olması cok yanlış daha sonra yapılabilirdi ve bu kadar keskin olmasaydı iyi olurdu.Ben herkezi haklı buluyorum kimse benim üzümüm ekşi demez şimdi gezi bölümüne bir topik acın barış cayımı dersiniz yemeğimi bilmem ama tanışalım cünkü ben coğu kimseyi tanımıyorum hatta ayni düşüncede olduğum kişileri bile yazıyı kişi ismi vermeden bitiriyorum.Ama toplumda birbirimize saygı duyarak yaşamayı öğrenelim ve bir arkadaşımızada diyorumki gitme biz seni cok seviyoruz.O KENDİNİ BİLİR O COK RENKLİ BİRİ

fly

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ya birakin ayar etmeyin beni yaa yakacam şimdi ortalığı

heeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyy o arkadaş gidersen varya bi daha yanına uğramam senin bak helaya giderken bile senin ordan geçiyom yolumu değiştiririm A bloktaki hela ya giderim :queen:

ya abi harbiden bırakma bizi gidipte napıcan sanki takıl işte daha çok göbek rakısı içicez yakamozun altında :rendeer: ::cheeeeer

fly' Alıntı:
Ya birakin ayar etmeyin beni yaa yakacam şimdi ortalığı
ulen sen sakalını yakarsın dıkkat et sen 2 tane köfte pişıremedın ortalıgı nasıl yakıcan neronmusun sen yanındakı kardesını ikna et dönsun yanımıza yoksa ben perpayı yakarım dunyada kac kişi scooterle F600 lerı gectıkı o bize lazım DOSTDARK ı sevenler ve sevmeyenler motorcu kardesliyi icin haydı gazlayın bu topiye :cat:

fly

Forumdan Uzaklaştırıldı
ALBATROS-FB' Alıntı:
ulen sen sakalını yakarsın dıkkat et sen 2 tane köfte pişıremedın ortalıgı nasıl yakıcan neronmusun sen yanındakı kardesını ikna et dönsun yanımıza yoksa ben perpayı yakarım dunyada kac kişi scooterle F600 lerı gectıkı o bize lazım DOSTDARK ı sevenler ve sevmeyenler motorcu kardesliyi icin haydı gazlayın bu topiye :cat:
Abi dostdark siteden atılmıştır. Kimi zamanlar sitede online oluyor ama bilginiz olsun o sitede deyil onun adına başkaları açıyor olabilir. Online görünse bile deyil. Şu anda siteyle bir ilgisi yoktur. Bilginiz olsun.
Bende ayrılıyorum. Kendinize iyi bakın.:rendeer:

Barış

ALBATROS-FB' Alıntı:
Arkadaşım benim ya. Senden de bu beklenir süper yazmışsın evet O KENDİNİ BİLİYOR BİZ DE BİLİYORUZ.... MSN DEN DE YAZDIM SAKIN HAAA. SAKIN. BİZLERİ BIRAKAMAZZSIN...

fly

Forumdan Uzaklaştırıldı
dostdark soner hiç bir yere gidemez aynı şekilde muzafferde ve fly da en kısa zamanda görüşelim iki dandik adamın yüzünden kızıp bir yere gidemez onlar kapı gibi arkalarındayım delikanlı gibi biz soğan erkegi degiliz
gidene güle güle demek yakışmaz geri gelicekler budur benim düşüncem gelene kadarda mücadele edicem onları bu duruma sokanlar ilede başka bir platforma görüşücem
helal olsun sana alican bey iki üç tane şerefsizi güldürdün ya bugün sabah beri zaten onu bekliyorlar helal olsun sana

so:queen: ner abi benim dedem mütahit gelsana sana dedem site yapar gel sana başka ev alalım :queen:

sanalar fazla olmuş biraz yağlı

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar