Motorcugiller Merahabalar

Hoşgeldin..Bu arada motorun rendi gözümü aldı..:cat:

mertyagci,mzcı ,mus2aktas
hoşbulduk arkadaşlar teşekkürler saolun..
emrt Hoşgeldin..Bu arada motorun rendi gözümü aldı..
Hoşbulduk saol kardeşim... Bu rengi bulmak için çok çaba gösterdim valla ama değdi.. :)

Hoş geldin kardeşim seni gezilerde olsun buluşmalarımızda olsun aramızda görmek isteriz.:cat::rendeer:Bizim hemen hemen her hafta buluşmalarımız oluyor .Konu dışında mt tükkan var oradan takip edebilirsin.:cat:

hoşgeldin kadir .....

Hoş geldin kardeşim seni gezilerde olsun buluşmalarımızda olsun aramızda görmek isteriz.:cat::rendeer:Bizim hemen hemen her hafta buluşmalarımız oluyor .Konu dışında mt tükkan var oradan takip edebilirsin.:cat:

artist müşterimi topluyon bakimmmmm:queen::queen::queen:

Son düzenleme:
korkut 250 Hoş geldin kardeşim seni gezilerde olsun buluşmalarımızda olsun aramızda görmek isteriz.Bizim hemen hemen her hafta buluşmalarımız oluyor .Konu dışında mt tükkan var oradan takip edebilirsin.
Hoşbulduk teşekkürler... Vallaha mümkün oldukça beni gezilerde görürsünüz emin olun... Cebimin zengin olduğu her hafta birlikteyiz merak etmeyin.. :)
Akileos hoşgeldin kadir .....
Hoşbulduk abim eyvallah saol.. :)
willy_chorluh.g. aramıza abi tekerrin düz bassın viraj hariç
Hoşbulduk kardeşim aminnn cümlemizin... :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aramıza hosgeldın bu arada ılk gezın sıle olsun konusalım olmassa bulusalım beraber kacarız ama bana ayak uydurcaksın ole basmak gazlamak yok :D

Hayırlı olsun arkadaş.

Motosiklet güzel, giysi uyumu, kask rengi uyumu güzel.

Dizlik de kullanıyorsan ne ala.

Kazasız güzel sürüşler diliyorum.

StoneOfDeatharamıza hosgeldın
Hoşbulduk Aydın saol bahtsız kardeşim benim..

C-4 aramıza hoşgeldin
Hoşbulduk teşşekürler saolun.. :)

serdar23_BilgemHayırlı olsun arkadaş.

Motosiklet güzel, giysi uyumu, kask rengi uyumu güzel.

Dizlik de kullanıyorsan ne ala.

Kazasız güzel sürüşler diliyorum.

Hoşbulduk çok teşşekürler saolun... Tam takım olmadan olmaz tabi.. Bu iş şakaya gelmez tedbirimizi alalım takdiri allah'a bırakalım.. ;)

aramıza hoşgeldin kalıcı ve katılımcı olman dileğiyle iki şeyi söyledemeden edemeyeceğim 1) başlığı okuduğumda nedense aklıma turnçgiller geldi gülümsedim bi an
2) ateş kırmızı çok yakışmış :)

aktör56 hoş geldin motorda konuşuyor ;)

Hoşbulduk motorum adınada çok teşşekkürler.. :)

AnqeLaaramıza hoşgeldin kalıcı ve katılımcı olman dileğiyle iki şeyi söyledemeden edemeyeceğim 1) başlığı okuduğumda nedense aklıma turnçgiller geldi gülümsedim bi an
2) ateş kırmızı çok yakışmış

Hoşbuldum saol Angela.. Güzel benzetme sonuçta motorda bir hastalık o yüzden öyle yazdım.. Kırmızıyı bende çok severim özellikle bu rengi aradım..Ayrıca teşekkürler... ;)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar