Motorcu=serseri

ReNoN' Alıntı:
halkimizin en buyuk ozelliklerimizden biri on yargi

motorcu=serseri
kupe takan=i.bne
siyah giyen=satanist

bu esitlikler soz konusu olunca ben direk aforoz edilmeliyim...anarsik dusunce de biraz on plana cikarsa...asi diye de fislenioz :salut:

ağzına sağlık.Alnıma serseri yazsalarda ben demir atımdan vaz geçmem geçemem.HERKEZ BÖYLE BİLSİN :)

sen mütevazı serserisin nikneym :cherry: :cherry:
ben cruiser'ı hiç bi zaman deri kıyafetlerle kullanmadım. bilhassa bu sıcak havada kocaman motoru kısacık şortla kullanıyom.
merak etmeyin ben bu serseri imajını kökten götürcem ama bundan sonra da soytarı derler. desinler a.k :cherry: :cherry:

Ya yalnız çok enteresan, bende motosiklet ehliyeti alacağım dediğim zaman; Annemle Babam sen bilirisin oğlum dediler, sonra tabi insanlar duydukça benim motosiklet ehliyeti alacağımı bana da yakından tanıdığımız biri banada oğlum sen serserimisin dedi :salut: , başka biri geldi dedi ki oğlum aklın alıyor mu hiç motora binmek motora binen herkes ya ölüyor ya sakatlanıyor :sunny: sonra annem eski bir arkadaşının hatırladığını söyledi işte birinin oğlu varmış, ailenin tek oğlu ve çocuğumuş benim gibi ölmüş motosiklet kazasında falan filan. Ha biri de onu da unutmayayım, oğlum motosiklet kullanırsan işte astım olursun :santa: trafikte bekleye bekleye (sanki arabadaki insanlar ve yayalar farklı bir hava soluyor)
Neyse Motosiklet biraz acayip bişi Türkiye'de, millet resmen uzaylı muamelesi yapıyor. :pr:

boy

@danger0
abi benim ehliyet var bide düşün yani halimi

Hadi senin ehliyet var serserisin. Bende hem 12 senedir ehliyet var, 15 senedir de motora biniyorum. Erhan amca suratımıza bakmaz bizim :mrgreen:

En serseri motorcu Erhan (bandit). Serseri olmak yetmiyormuş gibi herif bir de HAYDUUUUT :queen:

İstediklerini söylesinler çevremdeki herkez de duruma o gözle bakıyor ama BEN ÖZGÜRÜM!!!!!

şimdi ben serseriysem dünya nufusunun %99,99 serseri ulan benim gibi kimseye zararı olmayan biri sırf motor kullanma zevkini yaşıyor diye serseri damgası vuruyorlar hemi :farao: :farao: :farao:

Bugün sinava girdigim okulun bahçesinde 30'yakin motosiklet vardi :queen:
savasxxl sahit ve dahildir. :queen: (birde onunla tanistim. çok kral bi abi. herkese tavsiye ederim :rendeer: )

Arkadaşlar bende motorumu eşimden ve ailemden gizli aldım...Kariyer ağır başlılık efendilik hepsi bende var ama motor tutkusunu hiç bir şey bastıramadı :cherry: Motoru aldığımı duyan eşimin ilk tepkisi " şaka yapıyorsun..dalga geçme ne işin var motorla nerdesin ? Ben : yoldayım motorla eve geliyorum. kapatıyorum Eşim: Serseri şey ne olacak....sen gel bir hele" Annem 20 gündür konusmuyor satana kadar konusmayacam demiş pedere... Babam "hayatını yaşa evlat geri kalanı s... et." :flower:

arkadaslar benim bi abim vardı bana motor suruyorum die bana adam olmazsın diyordu... ben cokk kızıyordum ona motora bınse fıkrının degısecegını dusunuyordum ama sonradan ogrendim daha once onunda motoru varmıs bı kaza sonucu motoru bırakmıs... banada oyle bı kaza basıma gelmesın dıye motoru bırakmamı ıstıyormus.. benım basıma ne gelırde motorsikletten gelsın ben razıyım cunku bu anlatılamaz oalyı sevıyorum :queen: :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bedri_somon' Alıntı:
A2 ehliyeti için kayıt oldum.Neyse bi komşumuz.Erkan amca duymuş
yolda karşılaştık,ne derse beğenirsiniz,"Bedri sana hiç yakıştıramadım,hele hele senden hiç beklemezdim,ne kadar iyi bi ailen var sana hiç yakışıyomu?".....Hönk...Nasıl yani....ne yaptım acaba..
"Bi yanlışlık var heralde Erkan amca sen neden bahsediyorsun"..
"Motor alıcakmışsın,kursada gidiyomuşsun,serserimisin sen oğlum?"...
Ne desem boş,insanların zihnine yapışmış bu imaj.Bunu nasıl değiştiricez bilmiyorum.....vahim bir durum.Bana ilerde kız bile vermezler herhalde.......
motorcu sollar önüne fırladı olur :pr:
yolunda gidersin kesme yaparlar
sağdan soldan fırlarlar
bizmi serseriyiz :pr:
trafikte birininin gerizekalılığı bana marka yapmış bir dükkana
sağlığıma maloldu
giden milyarlarında hesabı yk
:pr: :pr:

shadow-vt' Alıntı:
BURNER_18, musti81, beyler..mesaj 2004 tarihli :cherry:
ne farkedecekki
2004 haziranda oldu zaten olay
beyin ameliyatı oldum
:pr:

musti81, geçmiş olsun arkadasım(Allah başka keder bir daha göstermesin inşallah..)
geçmiş mesajları güncellemeyelım... zaten yeterı kadar yeni konu var birde eskilere cevap yazmakla uğraşmasak derim ..

shadow-vt' Alıntı:
musti81, geçmiş olsun arkadasım(Allah başka keder bir daha göstermesin inşallah..)
geçmiş mesajları güncellemeyelım... zaten yeterı kadar yeni konu var birde eskilere cevap yazmakla uğraşmasak derim ..
ben güncellemedim
tarihe bile bakmadım
sen söylemesen haberim yoktu
:cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
zibidi tanımlamasıda cok hoş
burda bı zibidi var zate. [email protected] :thumleft:
napcaz bu kotu ımaj olayını yaa. kendı ailemız bıle serserı dıyo :salut: bende 87 puch var onla gezıyom.babam onu bana kendısı almıstı eren gel sana motor alalım okula gıdersın dıye.alındıktan 2 ay sonra basladı bınme artık bak kaza oluyo dıye.anlatamadım bı turlu motorda cok suratlı degılsen kazadan yırtma sansın arabadan cok dıye.sonra anam basladı serserı gıbı gezme motorla dıye.ama ben bılıyom.bızım mahallede pejo cular var.adamlar sokuyo egzozu acaıp acaıp susluyolar motoru(teyp takanı bıle var) sonra (ben cevre yolunda oturuyom) cevre yolunda arabalara kafa tutuyolar.4 u bır olup arabaları sıkıstırıyolar arada soforlerden dayak yıyenlerde oluyo.ondan sonra motoru kendı ıstegıyle alan babam bıle bınme motora dıyo.ooofffffffffff off :jocolor: :jocolor: :jocolor:

Bu zamana kadar tanıdığım bütün motor aşıkları süper insanlardı...

N'oldu yaa rahmetli mi oldu bu arkadaşlar... Bence hala süperler... Motor, dengeli insanların işidir. Güven işidir, gönül işidir... Kısacası adam işidir. Sen aldırma kardeşim, al ehliyetini, sonra da Allahın emri peygamberin kavliyle bir de artçı eş bulursun olay biter.
Onlar ermiş muradına biz çıkalım yollara... Kaskı unutmayalım...
:rendeer:

takma kafana motorunu al tadını çıkar seni senden iyi kimse anlamaz :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar